VERGOTE-CATRY SPRL

Contactgegevens VERGOTE-CATRY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERGOTE-CATRY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERGOTE-CATRY SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R DU GEN DE GAULLE 354; 59310; LANDAS, België

Telefoon (phone): +33 320 61 50 99 (+32-+33 320 61 50 99) +33 320 61 50 99 (+32-+33 320 61 50 99)

Fax (fax): +32 (86) 343-39-78 +32 (86) 343-39-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERGOTE-CATRY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERGOTE-CATRY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERGOTE-CATRY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERGOTE-CATRY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERGOTE-CATRY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERGOTE-CATRY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERGOTE-CATRY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERGOTE-CATRY SPRL
Products information VERGOTE-CATRY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05230560302
Ondernemingsnummer: 7502258300
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Removals

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERGOTE-CATRY SPRL
(Get full report from official database of BE for VERGOTE-CATRY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERGOTE-CATRY SPRL
Addition kinds of activities for VERGOTE-CATRY SPRL

25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
28210205. Nylonharsen | Nylon resins
39110204. Sigarettenaanstekers, edelmetaal | Cigarette lighters, precious metal
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec

Werken bij VERGOTE-CATRY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERGOTE-CATRY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERGOTE-CATRY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERGOTE-CATRY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van VERGOTE-CATRY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VERGOTE-CATRY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERGOTE-CATRY SPRL. Laat een reactie achter voor VERGOTE-CATRY SPRL. VERGOTE-CATRY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERGOTE-CATRY SPRL. Leave a respond for VERGOTE-CATRY SPRL. VERGOTE-CATRY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERGOTE-CATRY SPRL op de google maps. Adres en contacten VERGOTE-CATRY SPRL
Location of VERGOTE-CATRY SPRL on the google maps. Address and contacts of VERGOTE-CATRY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERGOTE-CATRY SPRL VERGOTE-CATRY SPRL: LUC DEGRANDE | J.M.A. HERENT | PATRICK HERMAN | De Fotograaf | Grape VZW

Other related companies as VERGOTE-CATRY SPRL: LUC DEGRANDE | J.M.A. HERENT | PATRICK HERMAN | De Fotograaf | Grape VZW

VERGOTE-CATRY SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERGOTE-CATRY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05230560302. Het bedrijf VERGOTE-CATRY SPRL bevindt zich op het adres: R DU GEN DE GAULLE 354; 59310; LANDAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Removals.
De hoofdactiviteit van VERGOTE-CATRY SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERGOTE-CATRY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERGOTE-CATRY SPRL, openstaande posities, locatie van VERGOTE-CATRY SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERGOTE-CATRY SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERGOTE-CATRY SPRL, company assigned to the tax number BE05230560302. The company VERGOTE-CATRY SPRL is located at the address: R DU GEN DE GAULLE 354; 59310; LANDAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Removals.
The main activity of VERGOTE-CATRY SPRL is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERGOTE-CATRY SPRL is not available. You also can look at reviews of VERGOTE-CATRY SPRL, open positions, location of VERGOTE-CATRY SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERGOTE-CATRY SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERGOTE-CATRY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERGOTE-CATRY SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERGOTE-CATRY SPRL, employees, financial statistics.