J.M.A. HERENT

Contactgegevens J.M.A. HERENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. HERENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. HERENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 693; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16229981 (+32-16229981) 16229981 (+32-16229981)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. HERENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. HERENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. HERENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. HERENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. HERENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. HERENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. HERENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. HERENT
Products information J.M.A. HERENT

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in J.M.A. HERENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. HERENT
(Get full report from official database of BE for J.M.A. HERENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. HERENT
Addition kinds of activities for J.M.A. HERENT

34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
50219901. Boekenkasten | Bookcases
50840807. Waterpompen (industrieel) | Water pumps (industrial)
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association

Werken bij J.M.A. HERENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. HERENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. HERENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. HERENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

 • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

 • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

 • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

 • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

 • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: LABONORM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

 • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van J.M.A. HERENT in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. HERENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. HERENT. Laat een reactie achter voor J.M.A. HERENT. J.M.A. HERENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. HERENT. Leave a respond for J.M.A. HERENT. J.M.A. HERENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. HERENT op de google maps. Adres en contacten J.M.A. HERENT
Location of J.M.A. HERENT on the google maps. Address and contacts of J.M.A. HERENT

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. HERENT J.M.A. HERENT: FLIMPULS INTERNATIONAL NV | T.C. VENERIE | GARAGE GEORGES WOESTIJN NV | TOON SONNEVILLE | Pierard Fr猫res SPRL

Other related companies as J.M.A. HERENT: FLIMPULS INTERNATIONAL NV | T.C. VENERIE | GARAGE GEORGES WOESTIJN NV | TOON SONNEVILLE | Pierard Fr猫res SPRL

J.M.A. HERENT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. HERENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf J.M.A. HERENT bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 693; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. HERENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. HERENT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. HERENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. HERENT, openstaande posities, locatie van J.M.A. HERENT op de kaart.

J.M.A. HERENT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. HERENT, company assigned to the tax number BE06734863281. The company J.M.A. HERENT is located at the address: MECHELSESTEENWEG 693; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. HERENT were not found.
The main activity of J.M.A. HERENT is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. HERENT is not available. You also can look at reviews of J.M.A. HERENT, open positions, location of J.M.A. HERENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. HERENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. HERENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. HERENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. HERENT, employees, financial statistics.