Prestige Champagne

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Prestige Champagne
Private companiesTransportation Equipment • Prestige Champagne

Contactgegevens Prestige Champagne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prestige Champagne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prestige Champagne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Magnée 47; 4620; Fléron, België

Telefoon (phone): 04 358 98 30 (+32-04 358 98 30) 04 358 98 30 (+32-04 358 98 30)

Fax (fax): 04 358 98 30 (+32-04 358 98 30) 04 358 98 30 (+32-04 358 98 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prestige Champagne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prestige Champagne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prestige Champagne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prestige Champagne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prestige Champagne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prestige Champagne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prestige Champagne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prestige Champagne
Products information Prestige Champagne

BTW identificatienummer (tax): BE01922027587
Ondernemingsnummer: 9012329101
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Prestige Champagne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prestige Champagne
(Get full report from official database of BE for Prestige Champagne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prestige Champagne
Addition kinds of activities for Prestige Champagne

782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
37310103. Brandboten, gebouw en reparatie | Fireboats, building and repairing
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair
83220305. Eerste hulp service | First aid service
87480204. Verkeersconsultant | Traffic consultant

Werken bij Prestige Champagne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prestige Champagne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prestige Champagne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prestige Champagne. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van Prestige Champagne in sociale netwerken
Look for responds of Prestige Champagne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prestige Champagne. Laat een reactie achter voor Prestige Champagne. Prestige Champagne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prestige Champagne. Leave a respond for Prestige Champagne. Prestige Champagne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prestige Champagne op de google maps. Adres en contacten Prestige Champagne
Location of Prestige Champagne on the google maps. Address and contacts of Prestige Champagne

Andere gerelateerde bedrijven als come Prestige Champagne Prestige Champagne: INTER HOTEL | DERBY SA | Diliberto Cars | A.C.S.-SUPNET SA | Dierickx Geert

Other related companies as Prestige Champagne: INTER HOTEL | DERBY SA | Diliberto Cars | A.C.S.-SUPNET SA | Dierickx Geert

Prestige Champagne is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prestige Champagne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01922027587. Het bedrijf Prestige Champagne bevindt zich op het adres: Rue de Magnée 47; 4620; Fléron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Producten gemaakt in Prestige Champagne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prestige Champagne is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prestige Champagne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prestige Champagne, openstaande posities, locatie van Prestige Champagne op de kaart.

Prestige Champagne is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prestige Champagne, company assigned to the tax number BE01922027587. The company Prestige Champagne is located at the address: Rue de Magnée 47; 4620; Fléron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wines and spirits - Retail. Products created in Prestige Champagne were not found.
The main activity of Prestige Champagne is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Prestige Champagne is not available. You also can look at reviews of Prestige Champagne, open positions, location of Prestige Champagne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prestige Champagne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prestige Champagne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prestige Champagne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prestige Champagne, employees, financial statistics.