A.C.S.-SUPNET SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • A.C.S.-SUPNET SA

Contactgegevens A.C.S.-SUPNET SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.S.-SUPNET SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.S.-SUPNET SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Birmingham 33; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 18 41; 02 410 83 42 (+32-02 410 18 41; 02 410 83 42) 02 410 18 41; 02 410 83 42 (+32-02 410 18 41; 02 410 83 42)

Fax (fax): 02 410 01 62 (+32-02 410 01 62) 02 410 01 62 (+32-02 410 01 62)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.S.-SUPNET SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.S.-SUPNET SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.S.-SUPNET SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.S.-SUPNET SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.S.-SUPNET SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.S.-SUPNET SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.S.-SUPNET SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.S.-SUPNET SA
Products information A.C.S.-SUPNET SA

BTW identificatienummer (tax): BE07913146972
Ondernemingsnummer: 4857574462
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Janitor service; Fire & water damage restoration

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.S.-SUPNET SA
(Get full report from official database of BE for A.C.S.-SUPNET SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.S.-SUPNET SA
Addition kinds of activities for A.C.S.-SUPNET SA

3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
013100. Katoen | Cotton
495902. Ziektebestrijding | Disease control
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
50650206. Paging en signalering apparatuur | Paging and signaling equipment
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij A.C.S.-SUPNET SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.S.-SUPNET SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.S.-SUPNET SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.S.-SUPNET SA. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

Zoek naar antwoorden van A.C.S.-SUPNET SA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.S.-SUPNET SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.S.-SUPNET SA. Laat een reactie achter voor A.C.S.-SUPNET SA. A.C.S.-SUPNET SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.S.-SUPNET SA. Leave a respond for A.C.S.-SUPNET SA. A.C.S.-SUPNET SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.S.-SUPNET SA op de google maps. Adres en contacten A.C.S.-SUPNET SA
Location of A.C.S.-SUPNET SA on the google maps. Address and contacts of A.C.S.-SUPNET SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.S.-SUPNET SA A.C.S.-SUPNET SA: FLANTOMA BVBA | Centre Hospitalier Régional | STUDIO MUSHROOM | HOGESCHOOL GENT | KELDERS CNAPENSTEEN

Other related companies as A.C.S.-SUPNET SA: FLANTOMA BVBA | Centre Hospitalier Régional | STUDIO MUSHROOM | HOGESCHOOL GENT | KELDERS CNAPENSTEEN

A.C.S.-SUPNET SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.S.-SUPNET SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07913146972. Het bedrijf A.C.S.-SUPNET SA bevindt zich op het adres: Rue de Birmingham 33; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Window cleaners. Lijst met producten zijn Janitor service; Fire & water damage restoration.
De hoofdactiviteit van A.C.S.-SUPNET SA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.S.-SUPNET SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.S.-SUPNET SA, openstaande posities, locatie van A.C.S.-SUPNET SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.S.-SUPNET SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.S.-SUPNET SA, company assigned to the tax number BE07913146972. The company A.C.S.-SUPNET SA is located at the address: Rue de Birmingham 33; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Window cleaners. List of products are Janitor service; Fire & water damage restoration.
The main activity of A.C.S.-SUPNET SA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.S.-SUPNET SA is not available. You also can look at reviews of A.C.S.-SUPNET SA, open positions, location of A.C.S.-SUPNET SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.S.-SUPNET SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.S.-SUPNET SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.S.-SUPNET SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.S.-SUPNET SA, employees, financial statistics.