LA MAISON DES VINS FINS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LA MAISON DES VINS FINS
Private companiesWater Transportation • LA MAISON DES VINS FINS

Contactgegevens LA MAISON DES VINS FINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DES VINS FINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DES VINS FINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Arbalestriers 22-28; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 58 66; 065 35 16 66 (+32-065 31 58 66; 065 35 16 66) 065 31 58 66; 065 35 16 66 (+32-065 31 58 66; 065 35 16 66)

Fax (fax): 065 36 36 71 (+32-065 36 36 71) 065 36 36 71 (+32-065 36 36 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DES VINS FINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DES VINS FINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DES VINS FINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DES VINS FINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DES VINS FINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DES VINS FINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DES VINS FINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DES VINS FINS
Products information LA MAISON DES VINS FINS

BTW identificatienummer (tax): BE02302978515
Ondernemingsnummer: 6496185302
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Wines & spirits - Mfg & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts; Gifts - Retail

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DES VINS FINS
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DES VINS FINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DES VINS FINS
Addition kinds of activities for LA MAISON DES VINS FINS

1061. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
01810102. Gebladerte, groeiende van | Foliage, growing of
20790104. Mout margarine | Nut margarine
22410204. Draad, elastisch: stof bedekt | Thread, elastic: fabric covered
22620302. Napping: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Napping: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)

Werken bij LA MAISON DES VINS FINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DES VINS FINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DES VINS FINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DES VINS FINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DES VINS FINS in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DES VINS FINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DES VINS FINS. Laat een reactie achter voor LA MAISON DES VINS FINS. LA MAISON DES VINS FINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DES VINS FINS. Leave a respond for LA MAISON DES VINS FINS. LA MAISON DES VINS FINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DES VINS FINS op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DES VINS FINS
Location of LA MAISON DES VINS FINS on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DES VINS FINS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DES VINS FINS LA MAISON DES VINS FINS: TENNISCLUB DE MOTE | MOT SECURITY SERVICE | HOREMANS NV | NIEUWE SPARRE | ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

Other related companies as LA MAISON DES VINS FINS: TENNISCLUB DE MOTE | MOT SECURITY SERVICE | HOREMANS NV | NIEUWE SPARRE | ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

LA MAISON DES VINS FINS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DES VINS FINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02302978515. Het bedrijf LA MAISON DES VINS FINS bevindt zich op het adres: Rue des Arbalestriers 22-28; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts; Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van LA MAISON DES VINS FINS is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DES VINS FINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DES VINS FINS, openstaande posities, locatie van LA MAISON DES VINS FINS op de kaart.

LA MAISON DES VINS FINS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DES VINS FINS, company assigned to the tax number BE02302978515. The company LA MAISON DES VINS FINS is located at the address: Rue des Arbalestriers 22-28; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts; Gifts - Retail.
The main activity of LA MAISON DES VINS FINS is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DES VINS FINS is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DES VINS FINS, open positions, location of LA MAISON DES VINS FINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DES VINS FINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DES VINS FINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DES VINS FINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DES VINS FINS, employees, financial statistics.