ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ALGEM. VERZEKERINGSMIJ
Private companiesWater Transportation • ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

Contactgegevens ALGEM. VERZEKERINGSMIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM. VERZEKERINGSMIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE GERLACHEKAAI 20; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32475811 32475811

Fax (fax): +32 (2) 642-10-79 +32 (2) 642-10-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM. VERZEKERINGSMIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM. VERZEKERINGSMIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM. VERZEKERINGSMIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM. VERZEKERINGSMIJ
Products information ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

BTW identificatienummer (tax): BE07809875488
Ondernemingsnummer: 9614654541
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM. VERZEKERINGSMIJ
(Get full report from official database of BE for ALGEM. VERZEKERINGSMIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM. VERZEKERINGSMIJ
Addition kinds of activities for ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

15429905. Stadionbouw | Stadium construction
34420103. Raamafstanden | Window spacers
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
76990606. Scheepschalen, aannemers | Ship scaling, contractors

Werken bij ALGEM. VERZEKERINGSMIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM. VERZEKERINGSMIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van ALGEM. VERZEKERINGSMIJ in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. Laat een reactie achter voor ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. ALGEM. VERZEKERINGSMIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. Leave a respond for ALGEM. VERZEKERINGSMIJ. ALGEM. VERZEKERINGSMIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM. VERZEKERINGSMIJ op de google maps. Adres en contacten ALGEM. VERZEKERINGSMIJ
Location of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ on the google maps. Address and contacts of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM. VERZEKERINGSMIJ ALGEM. VERZEKERINGSMIJ: ISABEL SOENENS | HOTEL DE KRAKELE | 4U SYSTEMS | MADDY DELGUSTE | RAYMOND GIELEN

Other related companies as ALGEM. VERZEKERINGSMIJ: ISABEL SOENENS | HOTEL DE KRAKELE | 4U SYSTEMS | MADDY DELGUSTE | RAYMOND GIELEN

ALGEM. VERZEKERINGSMIJ is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07809875488. Het bedrijf ALGEM. VERZEKERINGSMIJ bevindt zich op het adres: DE GERLACHEKAAI 20; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ALGEM. VERZEKERINGSMIJ is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM. VERZEKERINGSMIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, openstaande posities, locatie van ALGEM. VERZEKERINGSMIJ op de kaart.

ALGEM. VERZEKERINGSMIJ is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, company assigned to the tax number BE07809875488. The company ALGEM. VERZEKERINGSMIJ is located at the address: DE GERLACHEKAAI 20; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ is not available. You also can look at reviews of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, open positions, location of ALGEM. VERZEKERINGSMIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM. VERZEKERINGSMIJ, employees, financial statistics.