Goddyn Dirk & Zn

Contactgegevens Goddyn Dirk & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goddyn Dirk & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goddyn Dirk & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverenstraat 51; 8810; Lichtervelde, België

Telefoon (phone): 051 72 21 34; 0475 60 52 39 (+32-051 72 21 34; 0475 60 52 39) 051 72 21 34; 0475 60 52 39 (+32-051 72 21 34; 0475 60 52 39)

Fax (fax): 051 72 52 40 (+32-051 72 52 40) 051 72 52 40 (+32-051 72 52 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goddyn Dirk & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goddyn Dirk & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goddyn Dirk & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goddyn Dirk & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goddyn Dirk & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goddyn Dirk & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goddyn Dirk & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goddyn Dirk & Zn
Products information Goddyn Dirk & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE06879333496
Ondernemingsnummer: 4223663330
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Goddyn Dirk & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wells boring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goddyn Dirk & Zn
(Get full report from official database of BE for Goddyn Dirk & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goddyn Dirk & Zn
Addition kinds of activities for Goddyn Dirk & Zn

3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
9222. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
27599912. Kaarten: afdrukken, NSK | Maps: printing, nsk
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
59210100. Wijn en bier | Wine and beer
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij Goddyn Dirk & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goddyn Dirk & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goddyn Dirk & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goddyn Dirk & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Goddyn Dirk & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Goddyn Dirk & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goddyn Dirk & Zn. Laat een reactie achter voor Goddyn Dirk & Zn. Goddyn Dirk & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goddyn Dirk & Zn. Leave a respond for Goddyn Dirk & Zn. Goddyn Dirk & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goddyn Dirk & Zn op de google maps. Adres en contacten Goddyn Dirk & Zn
Location of Goddyn Dirk & Zn on the google maps. Address and contacts of Goddyn Dirk & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Goddyn Dirk & Zn Goddyn Dirk & Zn: BISTRO VINCENT | DAEM DIRK | KENDER THIJSSEN NV | VOYAGES LAUWERS | SOTIAU

Other related companies as Goddyn Dirk & Zn: BISTRO VINCENT | DAEM DIRK | KENDER THIJSSEN NV | VOYAGES LAUWERS | SOTIAU

Goddyn Dirk & Zn is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goddyn Dirk & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879333496. Het bedrijf Goddyn Dirk & Zn bevindt zich op het adres: Beverenstraat 51; 8810; Lichtervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wells boring. Producten gemaakt in Goddyn Dirk & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goddyn Dirk & Zn is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goddyn Dirk & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goddyn Dirk & Zn, openstaande posities, locatie van Goddyn Dirk & Zn op de kaart.

Goddyn Dirk & Zn is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goddyn Dirk & Zn, company assigned to the tax number BE06879333496. The company Goddyn Dirk & Zn is located at the address: Beverenstraat 51; 8810; Lichtervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wells boring. Products created in Goddyn Dirk & Zn were not found.
The main activity of Goddyn Dirk & Zn is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Goddyn Dirk & Zn is not available. You also can look at reviews of Goddyn Dirk & Zn, open positions, location of Goddyn Dirk & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goddyn Dirk & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goddyn Dirk & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goddyn Dirk & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goddyn Dirk & Zn, employees, financial statistics.