VOYAGES LAUWERS

Contactgegevens VOYAGES LAUWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOYAGES LAUWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOYAGES LAUWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA BELLE EPINE 55; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71216969 (+32-71216969) 71216969 (+32-71216969)

Fax (fax): +32 (58) 520-79-14 +32 (58) 520-79-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOYAGES LAUWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOYAGES LAUWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOYAGES LAUWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOYAGES LAUWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOYAGES LAUWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOYAGES LAUWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOYAGES LAUWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOYAGES LAUWERS
Products information VOYAGES LAUWERS

BTW identificatienummer (tax): BE02698211669
Ondernemingsnummer: 9641296386
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOYAGES LAUWERS
(Get full report from official database of BE for VOYAGES LAUWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOYAGES LAUWERS
Addition kinds of activities for VOYAGES LAUWERS

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
22820104. Breiengaren: draaien, wikkelen of spoelen | Knitting yarn: twisting, winding, or spooling
23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij VOYAGES LAUWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOYAGES LAUWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOYAGES LAUWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOYAGES LAUWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van VOYAGES LAUWERS in sociale netwerken
Look for responds of VOYAGES LAUWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOYAGES LAUWERS. Laat een reactie achter voor VOYAGES LAUWERS. VOYAGES LAUWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOYAGES LAUWERS. Leave a respond for VOYAGES LAUWERS. VOYAGES LAUWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOYAGES LAUWERS op de google maps. Adres en contacten VOYAGES LAUWERS
Location of VOYAGES LAUWERS on the google maps. Address and contacts of VOYAGES LAUWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VOYAGES LAUWERS VOYAGES LAUWERS: LIESBETH PITTOMVILS | ETS. RAISON | Studio F | Descheemaeker Sabine | Arcadis

Other related companies as VOYAGES LAUWERS: LIESBETH PITTOMVILS | ETS. RAISON | Studio F | Descheemaeker Sabine | Arcadis

VOYAGES LAUWERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOYAGES LAUWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02698211669. Het bedrijf VOYAGES LAUWERS bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA BELLE EPINE 55; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar..
De hoofdactiviteit van VOYAGES LAUWERS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOYAGES LAUWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOYAGES LAUWERS, openstaande posities, locatie van VOYAGES LAUWERS op de kaart.

VOYAGES LAUWERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOYAGES LAUWERS, company assigned to the tax number BE02698211669. The company VOYAGES LAUWERS is located at the address: CHEMIN DE LA BELLE EPINE 55; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar..
The main activity of VOYAGES LAUWERS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VOYAGES LAUWERS is not available. You also can look at reviews of VOYAGES LAUWERS, open positions, location of VOYAGES LAUWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOYAGES LAUWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOYAGES LAUWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOYAGES LAUWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOYAGES LAUWERS, employees, financial statistics.