Damis E

Contactgegevens Damis E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Damis E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Damis E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Cocraimont 8; 6952; Nassogne (Grune), België

Telefoon (phone): 084 34 46 77; 0476 40 23 76 (+32-084 34 46 77; 0476 40 23 76) 084 34 46 77; 0476 40 23 76 (+32-084 34 46 77; 0476 40 23 76)

Fax (fax): 084 34 46 77 (+32-084 34 46 77) 084 34 46 77 (+32-084 34 46 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Damis E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Damis E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Damis E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Damis E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Damis E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Damis E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Damis E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Damis E
Products information Damis E

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Tanks; Ironworks

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Damis E
(Get full report from official database of BE for Damis E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Damis E
Addition kinds of activities for Damis E

20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
35190100. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
51990103. Kunstenaars materialen | Artists' materials

Werken bij Damis E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Damis E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Damis E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Damis E. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van Damis E in sociale netwerken
Look for responds of Damis E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Damis E. Laat een reactie achter voor Damis E. Damis E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Damis E. Leave a respond for Damis E. Damis E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Damis E op de google maps. Adres en contacten Damis E
Location of Damis E on the google maps. Address and contacts of Damis E

Andere gerelateerde bedrijven als come Damis E Damis E: De Buck C | BUREAU SEKAM | FERME DE LAMALLE | WUYTENS L | G BASTIN

Other related companies as Damis E: De Buck C | BUREAU SEKAM | FERME DE LAMALLE | WUYTENS L | G BASTIN

Damis E is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Damis E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf Damis E bevindt zich op het adres: Rue Cocraimont 8; 6952; Nassogne (Grune). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Welding. Lijst met producten zijn Tanks; Ironworks.
De hoofdactiviteit van Damis E is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Damis E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Damis E, openstaande posities, locatie van Damis E op de kaart.

Damis E is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Damis E, company assigned to the tax number BE05550811767. The company Damis E is located at the address: Rue Cocraimont 8; 6952; Nassogne (Grune). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Welding. List of products are Tanks; Ironworks.
The main activity of Damis E is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Damis E is not available. You also can look at reviews of Damis E, open positions, location of Damis E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Damis E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Damis E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Damis E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Damis E, employees, financial statistics.