De Buck C

Contactgegevens De Buck C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Buck C: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Buck C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spiegelbosstraat 7; 3360; Bierbeek, België

Telefoon (phone): 016 46 39 42 (+32-016 46 39 42) 016 46 39 42 (+32-016 46 39 42)

Fax (fax): 016 46 39 42 (+32-016 46 39 42) 016 46 39 42 (+32-016 46 39 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Buck C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Buck C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Buck C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Buck C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Buck C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Buck C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Buck C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Buck C
Products information De Buck C

BTW identificatienummer (tax): BE03519439697
Ondernemingsnummer: 6663452148
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Buck C
(Get full report from official database of BE for De Buck C)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Buck C
Addition kinds of activities for De Buck C

738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
899903. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
28191001. Bleekpoeder, kalk bleekverbindingen | Bleaching powder, lime bleaching compounds
28790104. Ddt (insecticide), geformuleerd | Ddt (insecticide), formulated
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
35549900. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried

Werken bij De Buck C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Buck C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Buck C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Buck C. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van De Buck C in sociale netwerken
Look for responds of De Buck C in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Buck C. Laat een reactie achter voor De Buck C. De Buck C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Buck C. Leave a respond for De Buck C. De Buck C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Buck C op de google maps. Adres en contacten De Buck C
Location of De Buck C on the google maps. Address and contacts of De Buck C

Andere gerelateerde bedrijven als come De Buck C De Buck C: ERPO-COMBICART | BINKY SHOP | O.C.M.W. | Coomans | DIAMAXX

Other related companies as De Buck C: ERPO-COMBICART | BINKY SHOP | O.C.M.W. | Coomans | DIAMAXX

De Buck C is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Buck C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519439697. Het bedrijf De Buck C bevindt zich op het adres: Spiegelbosstraat 7; 3360; Bierbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Domotics. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van De Buck C is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Buck C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Buck C, openstaande posities, locatie van De Buck C op de kaart.

De Buck C is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Buck C, company assigned to the tax number BE03519439697. The company De Buck C is located at the address: Spiegelbosstraat 7; 3360; Bierbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Domotics. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of De Buck C is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Buck C is not available. You also can look at reviews of De Buck C, open positions, location of De Buck C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Buck C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Buck C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Buck C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Buck C, employees, financial statistics.