Dive Technics BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Dive Technics BVBA
Private companiesInsurance Carriers • Dive Technics BVBA

Contactgegevens Dive Technics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dive Technics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dive Technics BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pater Domstraat 45A; 2520; Ranst (Broechem), België

Telefoon (phone): 03 475 04 21 (+32-03 475 04 21) 03 475 04 21 (+32-03 475 04 21)

Fax (fax): 03 475 04 21 (+32-03 475 04 21) 03 475 04 21 (+32-03 475 04 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dive Technics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dive Technics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dive Technics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dive Technics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dive Technics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dive Technics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dive Technics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dive Technics BVBA
Products information Dive Technics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07202606201
Ondernemingsnummer: 8960144042
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Dive Technics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water sports articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dive Technics BVBA
(Get full report from official database of BE for Dive Technics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dive Technics BVBA
Addition kinds of activities for Dive Technics BVBA

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
267501. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order

Werken bij Dive Technics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dive Technics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dive Technics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dive Technics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

 • Process project ingenieur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

 • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

 • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Carglass

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

 • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Randstad Medical

  Type: Studentenjob

  Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

 • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: SBARRO

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Comfortimmo

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

 • business coach (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

 • logopedist (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

 • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van Dive Technics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dive Technics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dive Technics BVBA. Laat een reactie achter voor Dive Technics BVBA. Dive Technics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dive Technics BVBA. Leave a respond for Dive Technics BVBA. Dive Technics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dive Technics BVBA op de google maps. Adres en contacten Dive Technics BVBA
Location of Dive Technics BVBA on the google maps. Address and contacts of Dive Technics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dive Technics BVBA Dive Technics BVBA: BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE | GEERT PRAT | LUDOVICUS BAEYENS | Piramide (De) | GEVANGENIS

Other related companies as Dive Technics BVBA: BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE | GEERT PRAT | LUDOVICUS BAEYENS | Piramide (De) | GEVANGENIS

Dive Technics BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dive Technics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202606201. Het bedrijf Dive Technics BVBA bevindt zich op het adres: Pater Domstraat 45A; 2520; Ranst (Broechem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Water sports articles. Producten gemaakt in Dive Technics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dive Technics BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dive Technics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dive Technics BVBA, openstaande posities, locatie van Dive Technics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dive Technics BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dive Technics BVBA, company assigned to the tax number BE07202606201. The company Dive Technics BVBA is located at the address: Pater Domstraat 45A; 2520; Ranst (Broechem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Water sports articles. Products created in Dive Technics BVBA were not found.
The main activity of Dive Technics BVBA is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dive Technics BVBA is not available. You also can look at reviews of Dive Technics BVBA, open positions, location of Dive Technics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dive Technics BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dive Technics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dive Technics BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dive Technics BVBA, employees, financial statistics.