BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE
Private companiesInsurance Carriers • BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE

Contactgegevens BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 28; 1651; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23310063 (+32-23310063) 23310063 (+32-23310063)

Fax (fax): +32 (2) 642-10-79 +32 (2) 642-10-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE
Products information BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE

BTW identificatienummer (tax): BE07809875488
Ondernemingsnummer: 9614654541
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE

01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
38420113. Ruimtepakken | Space suits
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
82310402. Documentatiecentrum | Documentation center

Werken bij BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. Leave a respond for BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE. BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE
Location of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Eddie | BOETIEK 3B | ABARTO PROMOBIL | Casino

Other related companies as BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Eddie | BOETIEK 3B | ABARTO PROMOBIL | Casino

BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07809875488. Het bedrijf BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 28; 1651; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE op de kaart.

BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, company assigned to the tax number BE07809875488. The company BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE is located at the address: STATIONSSTRAAT 28; 1651; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, open positions, location of BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE, employees, financial statistics.