AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN
Private companiesMetal Mining • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN

Contactgegevens AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strijpstraat 1; 9750; Zingem, België

Telefoon (phone): 09 384 64 62 (+32-09 384 64 62) 09 384 64 62 (+32-09 384 64 62)

Fax (fax): 09 384 64 96 (+32-09 384 64 96) 09 384 64 96 (+32-09 384 64 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN
Products information AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE09802246093
Ondernemingsnummer: 2859710693
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors

Product categorie (product category): Water heaters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN
(Get full report from official database of BE for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN
Addition kinds of activities for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
34430205. Condensers, stoom | Condensers, steam
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
57139904. tapijten | Rugs

Werken bij AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN in sociale netwerken
Look for responds of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. Laat een reactie achter voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. Leave a respond for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN op de google maps. Adres en contacten AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN
Location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN on the google maps. Address and contacts of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN: JEAN PRIELS | GINION SA | GEMA | EDDY COENEN | Cardoen nv

Other related companies as AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN: JEAN PRIELS | GINION SA | GEMA | EDDY COENEN | Cardoen nv

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09802246093. Het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN bevindt zich op het adres: Strijpstraat 1; 9750; Zingem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 477,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Water heaters. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, openstaande posities, locatie van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN op de kaart.

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, company assigned to the tax number BE09802246093. The company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN is located at the address: Strijpstraat 1; 9750; Zingem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 477,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Water heaters. List of products are Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors.
The main activity of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN is not available. You also can look at reviews of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, open positions, location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST DOENS & ZN, employees, financial statistics.