GINION SA

Contactgegevens GINION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GINION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GINION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Fenderie 3-5 6000 Charleroi, België

Telefoon (phone): 32.71 32 22 94 32.71 32 22 94

Fax (fax): 32.71 31 01 77 32.71 31 01 77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GINION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GINION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GINION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GINION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GINION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GINION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GINION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GINION SA
Products information GINION SA

BTW identificatienummer (tax): BE07519836425
Ondernemingsnummer: 9570709228
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Jewellery and bijouterie

Product categorie (product category): Jewellery; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GINION SA
(Get full report from official database of BE for GINION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GINION SA
Addition kinds of activities for GINION SA

566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
17610104. Schylight installatie | Skylight installation
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
24480202. Pallets, hout en metaal combinatie | Pallets, wood and metal combination
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
50469905. Parkeermeters | Parking meters
78419902. Video schijf / tape verhuur aan het grote publiek | Video disk/tape rental to the general public
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij GINION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GINION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GINION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GINION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van GINION SA in sociale netwerken
Look for responds of GINION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GINION SA. Laat een reactie achter voor GINION SA. GINION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GINION SA. Leave a respond for GINION SA. GINION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GINION SA op de google maps. Adres en contacten GINION SA
Location of GINION SA on the google maps. Address and contacts of GINION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GINION SA GINION SA: VAN DEN BERGHE GINO | STAELENS J. | Bappert,Witz & Selbherr | WYnantshof ('t) | Decre (Tuinmachines) BVBA

Other related companies as GINION SA: VAN DEN BERGHE GINO | STAELENS J. | Bappert,Witz & Selbherr | WYnantshof ('t) | Decre (Tuinmachines) BVBA

GINION SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GINION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07519836425. Het bedrijf GINION SA bevindt zich op het adres: Rue De La Fenderie 3-5 6000 Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jewellery; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Jewellery and bijouterie.
De hoofdactiviteit van GINION SA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GINION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GINION SA, openstaande posities, locatie van GINION SA op de kaart.

GINION SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GINION SA, company assigned to the tax number BE07519836425. The company GINION SA is located at the address: Rue De La Fenderie 3-5 6000 Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jewellery; Miscellaneous Products. List of products are Jewellery and bijouterie.
The main activity of GINION SA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GINION SA is not available. You also can look at reviews of GINION SA, open positions, location of GINION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GINION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GINION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GINION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GINION SA, employees, financial statistics.