WYnantshof ('t)

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • WYnantshof ('t)
Private companiesMetal Mining • WYnantshof ('t)

Contactgegevens WYnantshof ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WYnantshof ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

WYnantshof ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 26; 9550; Herzele (Woubrechtegem), België

Telefoon (phone): 053 62 91 88 (+32-053 62 91 88) 053 62 91 88 (+32-053 62 91 88)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WYnantshof ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WYnantshof ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WYnantshof ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WYnantshof ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WYnantshof ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WYnantshof ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WYnantshof ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WYnantshof ('t)
Products information WYnantshof ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in WYnantshof ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WYnantshof ('t)
(Get full report from official database of BE for WYnantshof ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor WYnantshof ('t)
Addition kinds of activities for WYnantshof ('t)

654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
37130209. Vuilnisbak, vuilniswagens | Garbage, refuse truck bodies
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij WYnantshof ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WYnantshof ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WYnantshof ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WYnantshof ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van WYnantshof ('t) in sociale netwerken
Look for responds of WYnantshof ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor WYnantshof ('t). Laat een reactie achter voor WYnantshof ('t). WYnantshof ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WYnantshof ('t). Leave a respond for WYnantshof ('t). WYnantshof ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WYnantshof ('t) op de google maps. Adres en contacten WYnantshof ('t)
Location of WYnantshof ('t) on the google maps. Address and contacts of WYnantshof ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come WYnantshof ('t) WYnantshof ('t): COIFFURE DOMINIQUE | DOGSWORLD | COLOR ME BEAUTIFUL | FREDDY LEFEVRE | ELECTRO GALLIFORT

Other related companies as WYnantshof ('t): COIFFURE DOMINIQUE | DOGSWORLD | COLOR ME BEAUTIFUL | FREDDY LEFEVRE | ELECTRO GALLIFORT

WYnantshof ('t) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WYnantshof ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf WYnantshof ('t) bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 26; 9550; Herzele (Woubrechtegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in WYnantshof ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WYnantshof ('t) is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WYnantshof ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WYnantshof ('t), openstaande posities, locatie van WYnantshof ('t) op de kaart.

WYnantshof ('t) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WYnantshof ('t), company assigned to the tax number BE04366210937. The company WYnantshof ('t) is located at the address: Kasteelstraat 26; 9550; Herzele (Woubrechtegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in WYnantshof ('t) were not found.
The main activity of WYnantshof ('t) is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WYnantshof ('t) is not available. You also can look at reviews of WYnantshof ('t), open positions, location of WYnantshof ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WYnantshof ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WYnantshof ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WYnantshof ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WYnantshof ('t), employees, financial statistics.