Tourneur Descy

Contactgegevens Tourneur Descy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tourneur Descy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tourneur Descy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Patenier 19; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 78 79 (+32-081 73 78 79) 081 73 78 79 (+32-081 73 78 79)

Fax (fax): 081 73 78 79 (+32-081 73 78 79) 081 73 78 79 (+32-081 73 78 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tourneur Descy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tourneur Descy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tourneur Descy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tourneur Descy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tourneur Descy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tourneur Descy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tourneur Descy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tourneur Descy
Products information Tourneur Descy

BTW identificatienummer (tax): BE09073852539
Ondernemingsnummer: 2135711669
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Jewellers - Retail

Product categorie (product category): WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tourneur Descy
(Get full report from official database of BE for Tourneur Descy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tourneur Descy
Addition kinds of activities for Tourneur Descy

245299. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
35929901. carburateurs | Carburetors
50780101. Display gevallen, gekoeld | Display cases, refrigerated
51430100. Melk | Milk
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction

Werken bij Tourneur Descy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tourneur Descy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tourneur Descy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tourneur Descy. Looking for open vacancies in other companies

 • Bobineur (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

 • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

 • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

 • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

 • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

 • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

 • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: POLAR EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

 • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

 • pilates instructeur (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Tourneur Descy in sociale netwerken
Look for responds of Tourneur Descy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tourneur Descy. Laat een reactie achter voor Tourneur Descy. Tourneur Descy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tourneur Descy. Leave a respond for Tourneur Descy. Tourneur Descy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tourneur Descy op de google maps. Adres en contacten Tourneur Descy
Location of Tourneur Descy on the google maps. Address and contacts of Tourneur Descy

Andere gerelateerde bedrijven als come Tourneur Descy Tourneur Descy: BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com | C.G.S.L.B.-S.L.F.P. ADM. | Data Clean NV | RENE ENGLEBERT | GARAGE COCQUYT

Other related companies as Tourneur Descy: BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com | C.G.S.L.B.-S.L.F.P. ADM. | Data Clean NV | RENE ENGLEBERT | GARAGE COCQUYT

Tourneur Descy is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tourneur Descy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09073852539. Het bedrijf Tourneur Descy bevindt zich op het adres: Rue Patenier 19; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Jewellers - Retail.
De hoofdactiviteit van Tourneur Descy is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tourneur Descy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tourneur Descy, openstaande posities, locatie van Tourneur Descy op de kaart.

Tourneur Descy is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tourneur Descy, company assigned to the tax number BE09073852539. The company Tourneur Descy is located at the address: Rue Patenier 19; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. List of products are Jewellers - Retail.
The main activity of Tourneur Descy is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tourneur Descy is not available. You also can look at reviews of Tourneur Descy, open positions, location of Tourneur Descy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tourneur Descy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tourneur Descy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tourneur Descy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tourneur Descy, employees, financial statistics.