BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com
Private companiesMiscellaneous Retail • BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com

Contactgegevens BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 78; 2230; Herselt, België

Telefoon (phone): 014 54 55 11; 015 31 07 99 (+32-014 54 55 11; 015 31 07 99) 014 54 55 11; 015 31 07 99 (+32-014 54 55 11; 015 31 07 99)

Fax (fax): 014 54 55 13; 014 54 18 00 (+32-014 54 55 13; 014 54 18 00) 014 54 55 13; 014 54 18 00 (+32-014 54 55 13; 014 54 18 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com
Products information BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com

BTW identificatienummer (tax): BE02754791259
Ondernemingsnummer: 8183959960
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Furniture - General; Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com
(Get full report from official database of BE for BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com
Addition kinds of activities for BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com

6029. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
502303. Venster meubilair | Window furnishings
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
28910200. lijmen | Adhesives
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
51590203. Mules | Mules
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots

Werken bij BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. Looking for open vacancies in other companies

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com in sociale netwerken
Look for responds of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. Laat een reactie achter voor BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. Leave a respond for BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com. BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com op de google maps. Adres en contacten BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com
Location of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com on the google maps. Address and contacts of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com

Andere gerelateerde bedrijven als come BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com: TTC Virtus | LISETTE VANDEPUTTE | CARROSSERIE VEKO | R. DARDENNE | Vanroy Serge

Other related companies as BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com: TTC Virtus | LISETTE VANDEPUTTE | CARROSSERIE VEKO | R. DARDENNE | Vanroy Serge

BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02754791259. Het bedrijf BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com bevindt zich op het adres: Dorp 78; 2230; Herselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Furniture - General; Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, openstaande posities, locatie van BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, company assigned to the tax number BE02754791259. The company BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com is located at the address: Dorp 78; 2230; Herselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Furniture - General; Furniture - Armchairs.
The main activity of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com is not available. You also can look at reviews of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, open positions, location of BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEDSTEE (DE)/ ERGO-RELAX.com, employees, financial statistics.