Watco Noord Brussel S.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Watco Noord Brussel S.A.
Private companiesAgricultural Production - Crops • Watco Noord Brussel S.A.

Contactgegevens Watco Noord Brussel S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Watco Noord Brussel S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Watco Noord Brussel S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Vilvorde 218 1120 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Watco Noord Brussel S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Watco Noord Brussel S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Watco Noord Brussel S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Watco Noord Brussel S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Watco Noord Brussel S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Watco Noord Brussel S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Watco Noord Brussel S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Watco Noord Brussel S.A.
Products information Watco Noord Brussel S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02310668945
Ondernemingsnummer: 1929168701
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Waste treatment,disposal,recycling and analysis

Product categorie (product category): Waste Treatment,Disposal,Recycling And Analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Watco Noord Brussel S.A.
(Get full report from official database of BE for Watco Noord Brussel S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Watco Noord Brussel S.A.
Addition kinds of activities for Watco Noord Brussel S.A.

20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
30869904. Isolatie- of kussingsmateriaal, schuimplastic | Insulation or cushioning material, foamed plastics
35779906. Grafische displays, behalve grafische terminals | Graphic displays, except graphic terminals
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
50659905. Radar detectoren | Radar detectors
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages

Werken bij Watco Noord Brussel S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Watco Noord Brussel S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Watco Noord Brussel S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Watco Noord Brussel S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Metser (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van Watco Noord Brussel S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Watco Noord Brussel S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Watco Noord Brussel S.A.. Laat een reactie achter voor Watco Noord Brussel S.A.. Watco Noord Brussel S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Watco Noord Brussel S.A.. Leave a respond for Watco Noord Brussel S.A.. Watco Noord Brussel S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Watco Noord Brussel S.A. op de google maps. Adres en contacten Watco Noord Brussel S.A.
Location of Watco Noord Brussel S.A. on the google maps. Address and contacts of Watco Noord Brussel S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Watco Noord Brussel S.A. Watco Noord Brussel S.A.: Hero & Fils | JUHAN COUTURE | Pauwels-Syryn BVBA | MEGAPOOL MERKSEM | WALTER DERBAIX

Other related companies as Watco Noord Brussel S.A.: Hero & Fils | JUHAN COUTURE | Pauwels-Syryn BVBA | MEGAPOOL MERKSEM | WALTER DERBAIX

Watco Noord Brussel S.A. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Watco Noord Brussel S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02310668945. Het bedrijf Watco Noord Brussel S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee de Vilvorde 218 1120 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Waste Treatment,Disposal,Recycling And Analysis. Lijst met producten zijn Waste treatment,disposal,recycling and analysis.
De hoofdactiviteit van Watco Noord Brussel S.A. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Watco Noord Brussel S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Watco Noord Brussel S.A., openstaande posities, locatie van Watco Noord Brussel S.A. op de kaart.

Watco Noord Brussel S.A. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Watco Noord Brussel S.A., company assigned to the tax number BE02310668945. The company Watco Noord Brussel S.A. is located at the address: Chaussee de Vilvorde 218 1120 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Waste Treatment,Disposal,Recycling And Analysis. List of products are Waste treatment,disposal,recycling and analysis.
The main activity of Watco Noord Brussel S.A. is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Watco Noord Brussel S.A. is not available. You also can look at reviews of Watco Noord Brussel S.A., open positions, location of Watco Noord Brussel S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Watco Noord Brussel S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Watco Noord Brussel S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Watco Noord Brussel S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Watco Noord Brussel S.A., employees, financial statistics.