MEGAPOOL MERKSEM

Contactgegevens MEGAPOOL MERKSEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEGAPOOL MERKSEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEGAPOOL MERKSEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 346-348; 2170; MERKSEM, België

Telefoon (phone): 36457575 (+32-36457575) 36457575 (+32-36457575)

Fax (fax): +32 (87) 586-96-81 +32 (87) 586-96-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEGAPOOL MERKSEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEGAPOOL MERKSEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEGAPOOL MERKSEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEGAPOOL MERKSEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEGAPOOL MERKSEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEGAPOOL MERKSEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEGAPOOL MERKSEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEGAPOOL MERKSEM
Products information MEGAPOOL MERKSEM

BTW identificatienummer (tax): BE05343994140
Ondernemingsnummer: 3138763427
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MEGAPOOL MERKSEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEGAPOOL MERKSEM
(Get full report from official database of BE for MEGAPOOL MERKSEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEGAPOOL MERKSEM
Addition kinds of activities for MEGAPOOL MERKSEM

2911. Petroleumraffinage | Petroleum refining
225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
275907. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
07520203. Hond ponden | Dog pounds
24210300. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
42139904. Zware hauling, nec | Heavy hauling, nec
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen

Werken bij MEGAPOOL MERKSEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEGAPOOL MERKSEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEGAPOOL MERKSEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEGAPOOL MERKSEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Administratief medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal uit twee delen bestaan; -  enerzijds zal je eenvoudige aanbestedingen voorbereiden - anderzijds zal je enkele administratieve taken uitvoeren:        ° klasseren;        ° scannen;        ° briefwisseling;        ° bestellingen;        ° orderbevestigingen;        ° meehelpen aan de praktische voorbereidingen van evenementen (badges maken, voor het promomateriaal zorgen,...);        ° ...

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van MEGAPOOL MERKSEM in sociale netwerken
Look for responds of MEGAPOOL MERKSEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEGAPOOL MERKSEM. Laat een reactie achter voor MEGAPOOL MERKSEM. MEGAPOOL MERKSEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEGAPOOL MERKSEM. Leave a respond for MEGAPOOL MERKSEM. MEGAPOOL MERKSEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEGAPOOL MERKSEM op de google maps. Adres en contacten MEGAPOOL MERKSEM
Location of MEGAPOOL MERKSEM on the google maps. Address and contacts of MEGAPOOL MERKSEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MEGAPOOL MERKSEM MEGAPOOL MERKSEM: KBC | Desimpel International Services | P. VANDERMEEREN | A. SMETS | Steeman

Other related companies as MEGAPOOL MERKSEM: KBC | Desimpel International Services | P. VANDERMEEREN | A. SMETS | Steeman

MEGAPOOL MERKSEM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEGAPOOL MERKSEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05343994140. Het bedrijf MEGAPOOL MERKSEM bevindt zich op het adres: BREDABAAN 346-348; 2170; MERKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Packard Bell Nec. Producten gemaakt in MEGAPOOL MERKSEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEGAPOOL MERKSEM is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEGAPOOL MERKSEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEGAPOOL MERKSEM, openstaande posities, locatie van MEGAPOOL MERKSEM op de kaart.

MEGAPOOL MERKSEM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEGAPOOL MERKSEM, company assigned to the tax number BE05343994140. The company MEGAPOOL MERKSEM is located at the address: BREDABAAN 346-348; 2170; MERKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Packard Bell Nec. Products created in MEGAPOOL MERKSEM were not found.
The main activity of MEGAPOOL MERKSEM is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEGAPOOL MERKSEM is not available. You also can look at reviews of MEGAPOOL MERKSEM, open positions, location of MEGAPOOL MERKSEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEGAPOOL MERKSEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEGAPOOL MERKSEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEGAPOOL MERKSEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEGAPOOL MERKSEM, employees, financial statistics.