Anacleto & Cie

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Anacleto & Cie
Private companiesTobacco Products • Anacleto & Cie

Contactgegevens Anacleto & Cie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anacleto & Cie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anacleto & Cie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Ansiaux 67; 7331; Mons (Baudour), België

Telefoon (phone): 065 64 28 23 (+32-065 64 28 23) 065 64 28 23 (+32-065 64 28 23)

Fax (fax): 065 64 27 99 (+32-065 64 27 99) 065 64 27 99 (+32-065 64 27 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anacleto & Cie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anacleto & Cie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anacleto & Cie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anacleto & Cie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anacleto & Cie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anacleto & Cie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anacleto & Cie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anacleto & Cie
Products information Anacleto & Cie

BTW identificatienummer (tax): BE09332305908
Ondernemingsnummer: 6794189453
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Anacleto & Cie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waste paper

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anacleto & Cie
(Get full report from official database of BE for Anacleto & Cie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anacleto & Cie
Addition kinds of activities for Anacleto & Cie

367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
50850100. Commerciële containers | Commercial containers
51530204. Soja bonen | Soybeans
73490202. Luchtkanaal schoonmaken | Air duct cleaning
96110402. Administratie van algemene economische programma's, staatsregering | Administration of general economic programs, state government

Werken bij Anacleto & Cie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anacleto & Cie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anacleto & Cie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anacleto & Cie. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten.

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

Zoek naar antwoorden van Anacleto & Cie in sociale netwerken
Look for responds of Anacleto & Cie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anacleto & Cie. Laat een reactie achter voor Anacleto & Cie. Anacleto & Cie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anacleto & Cie. Leave a respond for Anacleto & Cie. Anacleto & Cie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anacleto & Cie op de google maps. Adres en contacten Anacleto & Cie
Location of Anacleto & Cie on the google maps. Address and contacts of Anacleto & Cie

Andere gerelateerde bedrijven als come Anacleto & Cie Anacleto & Cie: M. SCHOETERS | Domus Vastgoed Advies BVBA | GRIM BVBA | Legerstock/De Wulf NV | Vanifood BVBA

Other related companies as Anacleto & Cie: M. SCHOETERS | Domus Vastgoed Advies BVBA | GRIM BVBA | Legerstock/De Wulf NV | Vanifood BVBA

Anacleto & Cie is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anacleto & Cie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09332305908. Het bedrijf Anacleto & Cie bevindt zich op het adres: Rue Louis Ansiaux 67; 7331; Mons (Baudour). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waste paper. Producten gemaakt in Anacleto & Cie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anacleto & Cie is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anacleto & Cie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anacleto & Cie, openstaande posities, locatie van Anacleto & Cie op de kaart.

Anacleto & Cie is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anacleto & Cie, company assigned to the tax number BE09332305908. The company Anacleto & Cie is located at the address: Rue Louis Ansiaux 67; 7331; Mons (Baudour). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waste paper. Products created in Anacleto & Cie were not found.
The main activity of Anacleto & Cie is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Anacleto & Cie is not available. You also can look at reviews of Anacleto & Cie, open positions, location of Anacleto & Cie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anacleto & Cie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anacleto & Cie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anacleto & Cie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anacleto & Cie, employees, financial statistics.