WATCO OIL SERVICES GENK

Contactgegevens WATCO OIL SERVICES GENK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WATCO OIL SERVICES GENK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WATCO OIL SERVICES GENK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Munsterenstraat 30; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 61 30 30 (+32-089 61 30 30) 089 61 30 30 (+32-089 61 30 30)

Fax (fax): 089 61 34 30 (+32-089 61 34 30) 089 61 34 30 (+32-089 61 34 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WATCO OIL SERVICES GENK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WATCO OIL SERVICES GENK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WATCO OIL SERVICES GENK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WATCO OIL SERVICES GENK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WATCO OIL SERVICES GENK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WATCO OIL SERVICES GENK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WATCO OIL SERVICES GENK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WATCO OIL SERVICES GENK
Products information WATCO OIL SERVICES GENK

BTW identificatienummer (tax): BE05107513427
Ondernemingsnummer: 8574523925
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Recycling companies; Tankcleaning

Product categorie (product category): Waste management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WATCO OIL SERVICES GENK
(Get full report from official database of BE for WATCO OIL SERVICES GENK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WATCO OIL SERVICES GENK
Addition kinds of activities for WATCO OIL SERVICES GENK

3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
347101. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
47890201. Eetauto's | Dining car services
50630504. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling equipment, electrical
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij WATCO OIL SERVICES GENK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WATCO OIL SERVICES GENK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WATCO OIL SERVICES GENK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WATCO OIL SERVICES GENK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van WATCO OIL SERVICES GENK in sociale netwerken
Look for responds of WATCO OIL SERVICES GENK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WATCO OIL SERVICES GENK. Laat een reactie achter voor WATCO OIL SERVICES GENK. WATCO OIL SERVICES GENK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WATCO OIL SERVICES GENK. Leave a respond for WATCO OIL SERVICES GENK. WATCO OIL SERVICES GENK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WATCO OIL SERVICES GENK op de google maps. Adres en contacten WATCO OIL SERVICES GENK
Location of WATCO OIL SERVICES GENK on the google maps. Address and contacts of WATCO OIL SERVICES GENK

Andere gerelateerde bedrijven als come WATCO OIL SERVICES GENK WATCO OIL SERVICES GENK: Lemmens G | DENIS BALLET | PVO ORGANISATIEBURO | MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE | ALOIS BAECKE

Other related companies as WATCO OIL SERVICES GENK: Lemmens G | DENIS BALLET | PVO ORGANISATIEBURO | MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE | ALOIS BAECKE

WATCO OIL SERVICES GENK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WATCO OIL SERVICES GENK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05107513427. Het bedrijf WATCO OIL SERVICES GENK bevindt zich op het adres: Munsterenstraat 30; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 214,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Waste management. Lijst met producten zijn Recycling companies; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van WATCO OIL SERVICES GENK is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WATCO OIL SERVICES GENK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WATCO OIL SERVICES GENK, openstaande posities, locatie van WATCO OIL SERVICES GENK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WATCO OIL SERVICES GENK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WATCO OIL SERVICES GENK, company assigned to the tax number BE05107513427. The company WATCO OIL SERVICES GENK is located at the address: Munsterenstraat 30; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 214,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Waste management. List of products are Recycling companies; Tankcleaning.
The main activity of WATCO OIL SERVICES GENK is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WATCO OIL SERVICES GENK is not available. You also can look at reviews of WATCO OIL SERVICES GENK, open positions, location of WATCO OIL SERVICES GENK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WATCO OIL SERVICES GENK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WATCO OIL SERVICES GENK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WATCO OIL SERVICES GENK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WATCO OIL SERVICES GENK, employees, financial statistics.