MIELE/MARGO JOHAN

Contactgegevens MIELE/MARGO JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIELE/MARGO JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIELE/MARGO JOHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wevelgemstraat 4; 8930; Menen (Lauwe), België

Telefoon (phone): 056 42 17 88; 0477 43 60 63 (+32-056 42 17 88; 0477 43 60 63) 056 42 17 88; 0477 43 60 63 (+32-056 42 17 88; 0477 43 60 63)

Fax (fax): +32 (53) 276-81-77 +32 (53) 276-81-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIELE/MARGO JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIELE/MARGO JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIELE/MARGO JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIELE/MARGO JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIELE/MARGO JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIELE/MARGO JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIELE/MARGO JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIELE/MARGO JOHAN
Products information MIELE/MARGO JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE08659667968
Ondernemingsnummer: 8959320068
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MIELE/MARGO JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Washing machines and automatic laundry driers - Retail,Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIELE/MARGO JOHAN
(Get full report from official database of BE for MIELE/MARGO JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIELE/MARGO JOHAN
Addition kinds of activities for MIELE/MARGO JOHAN

20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
27590603. Zeefdruk | Screen printing
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
59990401. kijker | Binoculars
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services
82229901. Gemeenschapskollege | Community college

Werken bij MIELE/MARGO JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIELE/MARGO JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIELE/MARGO JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIELE/MARGO JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van MIELE/MARGO JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of MIELE/MARGO JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIELE/MARGO JOHAN. Laat een reactie achter voor MIELE/MARGO JOHAN. MIELE/MARGO JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIELE/MARGO JOHAN. Leave a respond for MIELE/MARGO JOHAN. MIELE/MARGO JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIELE/MARGO JOHAN op de google maps. Adres en contacten MIELE/MARGO JOHAN
Location of MIELE/MARGO JOHAN on the google maps. Address and contacts of MIELE/MARGO JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MIELE/MARGO JOHAN MIELE/MARGO JOHAN: COLRUYT | Trau Bros NV | MOTIN | Put B | Vanmeerhaeghe G

Other related companies as MIELE/MARGO JOHAN: COLRUYT | Trau Bros NV | MOTIN | Put B | Vanmeerhaeghe G

MIELE/MARGO JOHAN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIELE/MARGO JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08659667968. Het bedrijf MIELE/MARGO JOHAN bevindt zich op het adres: Wevelgemstraat 4; 8930; Menen (Lauwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Washing machines and automatic laundry driers - Retail,Mainten. and Repair. Producten gemaakt in MIELE/MARGO JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIELE/MARGO JOHAN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIELE/MARGO JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIELE/MARGO JOHAN, openstaande posities, locatie van MIELE/MARGO JOHAN op de kaart.

MIELE/MARGO JOHAN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIELE/MARGO JOHAN, company assigned to the tax number BE08659667968. The company MIELE/MARGO JOHAN is located at the address: Wevelgemstraat 4; 8930; Menen (Lauwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Washing machines and automatic laundry driers - Retail,Mainten. and Repair. Products created in MIELE/MARGO JOHAN were not found.
The main activity of MIELE/MARGO JOHAN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MIELE/MARGO JOHAN is not available. You also can look at reviews of MIELE/MARGO JOHAN, open positions, location of MIELE/MARGO JOHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIELE/MARGO JOHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIELE/MARGO JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIELE/MARGO JOHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIELE/MARGO JOHAN, employees, financial statistics.