MOTIN

Contactgegevens MOTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PROVINCIALE 17; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10413465 (+32-10413465) 10413465 (+32-10413465)

Fax (fax): +32 (65) 479-22-15 +32 (65) 479-22-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTIN
Products information MOTIN

BTW identificatienummer (tax): BE06590942382
Ondernemingsnummer: 4486785888
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MOTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTIN
(Get full report from official database of BE for MOTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTIN
Addition kinds of activities for MOTIN

09190101. Walvisvissen | Whale fishing
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
31720104. portefeuilles | Wallets
35480000. Lasapparatuur | Welding apparatus
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
92210201. Provincie politie | County police
92239903. Huis van correctie, overheid | House of correction, government

Werken bij MOTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

 • Heftruckchauffeur productie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

 • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

 • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

 • Monteur nieuwe machines (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Stegmann

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

 • Onco-Coach 19u (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

 • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Studentenjob

  Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

 • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

 • Contact Center Medewerker (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

 • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

Zoek naar antwoorden van MOTIN in sociale netwerken
Look for responds of MOTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTIN. Laat een reactie achter voor MOTIN. MOTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTIN. Leave a respond for MOTIN. MOTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTIN op de google maps. Adres en contacten MOTIN
Location of MOTIN on the google maps. Address and contacts of MOTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTIN MOTIN: GROEP ARGENTA | Residentie Hortensia Rob-RVT | FE. COUTURIER-WIESEN PAUL | HENRY VANCANNEYT | Au Soleil

Other related companies as MOTIN: GROEP ARGENTA | Residentie Hortensia Rob-RVT | FE. COUTURIER-WIESEN PAUL | HENRY VANCANNEYT | Au Soleil

MOTIN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06590942382. Het bedrijf MOTIN bevindt zich op het adres: AVENUE PROVINCIALE 17; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MOTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOTIN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTIN, openstaande posities, locatie van MOTIN op de kaart.

MOTIN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTIN, company assigned to the tax number BE06590942382. The company MOTIN is located at the address: AVENUE PROVINCIALE 17; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MOTIN were not found.
The main activity of MOTIN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTIN is not available. You also can look at reviews of MOTIN, open positions, location of MOTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTIN, employees, financial statistics.