WILLAERT-VAN BOOM BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • WILLAERT-VAN BOOM BVBA
Private companiesEducational Services • WILLAERT-VAN BOOM BVBA

Contactgegevens WILLAERT-VAN BOOM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLAERT-VAN BOOM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLAERT-VAN BOOM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liezele Dorp 22; 2870; Puurs (Liezele), België

Telefoon (phone): 03 889 14 44; 03 889 31 98; 03 889 50 54 (+32-03 889 14 44; 03 889 31 98; 03 889 50 54) 03 889 14 44; 03 889 31 98; 03 889 50 54 (+32-03 889 14 44; 03 889 31 98; 03 889 50 54)

Fax (fax): 03 889 50 54 (+32-03 889 50 54) 03 889 50 54 (+32-03 889 50 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLAERT-VAN BOOM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLAERT-VAN BOOM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLAERT-VAN BOOM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLAERT-VAN BOOM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLAERT-VAN BOOM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLAERT-VAN BOOM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLAERT-VAN BOOM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLAERT-VAN BOOM BVBA
Products information WILLAERT-VAN BOOM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03173370361
Ondernemingsnummer: 5179199218
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Transport - General

Product categorie (product category): Warehouses - Merchandise

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLAERT-VAN BOOM BVBA
(Get full report from official database of BE for WILLAERT-VAN BOOM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLAERT-VAN BOOM BVBA
Addition kinds of activities for WILLAERT-VAN BOOM BVBA

244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
344205. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
31990201. Schorten: lassers ', smeden', enz .: leer | Aprons: welders', blacksmiths', etc.: leather
47310104. Vrachtvervoer makelaars | Truck transportation brokers
50650205. Modems, computer | Modems, computer
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency
95120403. Land-, minerale- en wildlife conservation, provincie overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, county government

Werken bij WILLAERT-VAN BOOM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLAERT-VAN BOOM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLAERT-VAN BOOM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLAERT-VAN BOOM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van WILLAERT-VAN BOOM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WILLAERT-VAN BOOM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLAERT-VAN BOOM BVBA. Laat een reactie achter voor WILLAERT-VAN BOOM BVBA. WILLAERT-VAN BOOM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLAERT-VAN BOOM BVBA. Leave a respond for WILLAERT-VAN BOOM BVBA. WILLAERT-VAN BOOM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLAERT-VAN BOOM BVBA op de google maps. Adres en contacten WILLAERT-VAN BOOM BVBA
Location of WILLAERT-VAN BOOM BVBA on the google maps. Address and contacts of WILLAERT-VAN BOOM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLAERT-VAN BOOM BVBA WILLAERT-VAN BOOM BVBA: Brabex BVBA | Winrep SPRL | DAMIEN VANNESTE | RONNY VAN PETEGEM | ROBBY BEKAERT

Other related companies as WILLAERT-VAN BOOM BVBA: Brabex BVBA | Winrep SPRL | DAMIEN VANNESTE | RONNY VAN PETEGEM | ROBBY BEKAERT

WILLAERT-VAN BOOM BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLAERT-VAN BOOM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03173370361. Het bedrijf WILLAERT-VAN BOOM BVBA bevindt zich op het adres: Liezele Dorp 22; 2870; Puurs (Liezele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Warehouses - Merchandise. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van WILLAERT-VAN BOOM BVBA is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLAERT-VAN BOOM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLAERT-VAN BOOM BVBA, openstaande posities, locatie van WILLAERT-VAN BOOM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WILLAERT-VAN BOOM BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLAERT-VAN BOOM BVBA, company assigned to the tax number BE03173370361. The company WILLAERT-VAN BOOM BVBA is located at the address: Liezele Dorp 22; 2870; Puurs (Liezele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Warehouses - Merchandise. List of products are Transport - General.
The main activity of WILLAERT-VAN BOOM BVBA is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLAERT-VAN BOOM BVBA is not available. You also can look at reviews of WILLAERT-VAN BOOM BVBA, open positions, location of WILLAERT-VAN BOOM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLAERT-VAN BOOM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLAERT-VAN BOOM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLAERT-VAN BOOM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLAERT-VAN BOOM BVBA, employees, financial statistics.