Brabex BVBA

Contactgegevens Brabex BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brabex BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brabex BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Augustijnslei 150; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 00 22; 0475 66 11 22 (+32-03 653 00 22; 0475 66 11 22) 03 653 00 22; 0475 66 11 22 (+32-03 653 00 22; 0475 66 11 22)

Fax (fax): 03 653 20 19 (+32-03 653 20 19) 03 653 20 19 (+32-03 653 20 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brabex BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brabex BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brabex BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brabex BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brabex BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brabex BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brabex BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brabex BVBA
Products information Brabex BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04461242675
Ondernemingsnummer: 6652740478
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Alarm systems - Installation; Safes; Door operating equipment & videophones; Fire detection materials - Installation

Product categorie (product category): Surveillance - Apparatus and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brabex BVBA
(Get full report from official database of BE for Brabex BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brabex BVBA
Addition kinds of activities for Brabex BVBA

329199. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration

Werken bij Brabex BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brabex BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brabex BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brabex BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Brabex BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Brabex BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brabex BVBA. Laat een reactie achter voor Brabex BVBA. Brabex BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brabex BVBA. Leave a respond for Brabex BVBA. Brabex BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brabex BVBA op de google maps. Adres en contacten Brabex BVBA
Location of Brabex BVBA on the google maps. Address and contacts of Brabex BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Brabex BVBA Brabex BVBA: MOISSE | ERNES E. | P.S.I.-SOFT SOLUTIONS SCRL | CSC | Kruispunt ('t)

Other related companies as Brabex BVBA: MOISSE | ERNES E. | P.S.I.-SOFT SOLUTIONS SCRL | CSC | Kruispunt ('t)

Brabex BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brabex BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04461242675. Het bedrijf Brabex BVBA bevindt zich op het adres: Augustijnslei 150; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveillance - Apparatus and systems. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation; Safes; Door operating equipment & videophones; Fire detection materials - Installation.
De hoofdactiviteit van Brabex BVBA is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brabex BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brabex BVBA, openstaande posities, locatie van Brabex BVBA op de kaart.

Brabex BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brabex BVBA, company assigned to the tax number BE04461242675. The company Brabex BVBA is located at the address: Augustijnslei 150; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveillance - Apparatus and systems. List of products are Alarm systems - Installation; Safes; Door operating equipment & videophones; Fire detection materials - Installation.
The main activity of Brabex BVBA is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brabex BVBA is not available. You also can look at reviews of Brabex BVBA, open positions, location of Brabex BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brabex BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brabex BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brabex BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brabex BVBA, employees, financial statistics.