CHRISTIAN RAYNAUD

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CHRISTIAN RAYNAUD
Private companiesMetal Mining • CHRISTIAN RAYNAUD

Contactgegevens CHRISTIAN RAYNAUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN RAYNAUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN RAYNAUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GASTON DELVAUX 143; 1450; CHASTRE, België

Telefoon (phone): 81614150 (+32-81614150) 81614150 (+32-81614150)

Fax (fax): +32 (14) 144-55-64 +32 (14) 144-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN RAYNAUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN RAYNAUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN RAYNAUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN RAYNAUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN RAYNAUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN RAYNAUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN RAYNAUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN RAYNAUD
Products information CHRISTIAN RAYNAUD

BTW identificatienummer (tax): BE04754577636
Ondernemingsnummer: 7310821533
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in CHRISTIAN RAYNAUD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): WAPENS AND MUNITIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN RAYNAUD
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN RAYNAUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN RAYNAUD
Addition kinds of activities for CHRISTIAN RAYNAUD

31439904. Sandalen, mannen | Sandals, men's
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport
51139901. Karton en producten | Cardboard and products

Werken bij CHRISTIAN RAYNAUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN RAYNAUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN RAYNAUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN RAYNAUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN RAYNAUD in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN RAYNAUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN RAYNAUD. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN RAYNAUD. CHRISTIAN RAYNAUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN RAYNAUD. Leave a respond for CHRISTIAN RAYNAUD. CHRISTIAN RAYNAUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN RAYNAUD op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN RAYNAUD
Location of CHRISTIAN RAYNAUD on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN RAYNAUD

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN RAYNAUD CHRISTIAN RAYNAUD: ODETTE FAYT | Butterfly Snacbar | Droeven Jim | MADAME H. | FOTO CHRIS SIMOENS

Other related companies as CHRISTIAN RAYNAUD: ODETTE FAYT | Butterfly Snacbar | Droeven Jim | MADAME H. | FOTO CHRIS SIMOENS

CHRISTIAN RAYNAUD is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN RAYNAUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04754577636. Het bedrijf CHRISTIAN RAYNAUD bevindt zich op het adres: RUE GASTON DELVAUX 143; 1450; CHASTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is WAPENS AND MUNITIE. Producten gemaakt in CHRISTIAN RAYNAUD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN RAYNAUD is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN RAYNAUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN RAYNAUD, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN RAYNAUD op de kaart.

CHRISTIAN RAYNAUD is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN RAYNAUD, company assigned to the tax number BE04754577636. The company CHRISTIAN RAYNAUD is located at the address: RUE GASTON DELVAUX 143; 1450; CHASTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is WAPENS AND MUNITIE. Products created in CHRISTIAN RAYNAUD were not found.
The main activity of CHRISTIAN RAYNAUD is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN RAYNAUD is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN RAYNAUD, open positions, location of CHRISTIAN RAYNAUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN RAYNAUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN RAYNAUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN RAYNAUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN RAYNAUD, employees, financial statistics.