Droeven Jim

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Droeven Jim
Private companiesMetal Mining • Droeven Jim

Contactgegevens Droeven Jim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Droeven Jim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Droeven Jim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue César Franck 52; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 51 09; 02 648 50 36 (+32-02 647 51 09; 02 648 50 36) 02 647 51 09; 02 648 50 36 (+32-02 647 51 09; 02 648 50 36)

Fax (fax): 02 649 59 63 (+32-02 649 59 63) 02 649 59 63 (+32-02 649 59 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Droeven Jim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Droeven Jim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Droeven Jim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Droeven Jim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Droeven Jim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Droeven Jim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Droeven Jim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Droeven Jim
Products information Droeven Jim

BTW identificatienummer (tax): BE09368835449
Ondernemingsnummer: 3100860595
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Furniture - Storage; Transport - Art goods

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Droeven Jim
(Get full report from official database of BE for Droeven Jim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Droeven Jim
Addition kinds of activities for Droeven Jim

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
28360400. Cultuur media | Culture media
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec

Werken bij Droeven Jim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Droeven Jim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Droeven Jim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Droeven Jim. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

 • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

 • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

 • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

 • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

 • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

 • Kapper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANVERS TELECOM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van Droeven Jim in sociale netwerken
Look for responds of Droeven Jim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Droeven Jim. Laat een reactie achter voor Droeven Jim. Droeven Jim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Droeven Jim. Leave a respond for Droeven Jim. Droeven Jim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Droeven Jim op de google maps. Adres en contacten Droeven Jim
Location of Droeven Jim on the google maps. Address and contacts of Droeven Jim

Andere gerelateerde bedrijven als come Droeven Jim Droeven Jim: DEXIA | ALAIN RATHS | Beverly Hills | PAUL VAN GESTEL | PAUL GOBERT

Other related companies as Droeven Jim: DEXIA | ALAIN RATHS | Beverly Hills | PAUL VAN GESTEL | PAUL GOBERT

Droeven Jim is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Droeven Jim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09368835449. Het bedrijf Droeven Jim bevindt zich op het adres: Rue César Franck 52; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - Art goods.
De hoofdactiviteit van Droeven Jim is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Droeven Jim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Droeven Jim, openstaande posities, locatie van Droeven Jim op de kaart.

Droeven Jim is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Droeven Jim, company assigned to the tax number BE09368835449. The company Droeven Jim is located at the address: Rue César Franck 52; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - Art goods.
The main activity of Droeven Jim is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Droeven Jim is not available. You also can look at reviews of Droeven Jim, open positions, location of Droeven Jim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Droeven Jim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Droeven Jim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Droeven Jim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Droeven Jim, employees, financial statistics.