Beverly Hills

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Beverly Hills
Private companiesMetal Mining • Beverly Hills

Contactgegevens Beverly Hills: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beverly Hills: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beverly Hills

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Prince Royal 71; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 513 22 22 (+32-02 513 22 22) 02 513 22 22 (+32-02 513 22 22)

Fax (fax): 02 513 87 77 (+32-02 513 87 77) 02 513 87 77 (+32-02 513 87 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beverly Hills: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beverly Hills"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beverly Hills"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beverly Hills, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beverly Hills. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beverly Hills, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beverly Hills. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beverly Hills
Products information Beverly Hills

BTW identificatienummer (tax): BE03605133056
Ondernemingsnummer: 4630981445
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beverly Hills
(Get full report from official database of BE for Beverly Hills)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beverly Hills
Addition kinds of activities for Beverly Hills

22999901. Breedgeweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Broadwoven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
35920102. Kleppen, motor | Valves, engine
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
39999906. Tapijt aanpakken | Carpet tackles
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij Beverly Hills: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beverly Hills: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beverly Hills. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beverly Hills. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

 • Machine operator (NOKERE)

  Regio: NOKERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

 • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

 • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

 • Bevrachter baantransport (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

 • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

 • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ARGENTA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

 • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

 • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van Beverly Hills in sociale netwerken
Look for responds of Beverly Hills in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beverly Hills. Laat een reactie achter voor Beverly Hills. Beverly Hills bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beverly Hills. Leave a respond for Beverly Hills. Beverly Hills on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beverly Hills op de google maps. Adres en contacten Beverly Hills
Location of Beverly Hills on the google maps. Address and contacts of Beverly Hills

Andere gerelateerde bedrijven als come Beverly Hills Beverly Hills: Theré Dirk | GEMCO | PIZZA ALVOLO | Dagbladhandel De Witte | PAUL CLAESSEN

Other related companies as Beverly Hills: Theré Dirk | GEMCO | PIZZA ALVOLO | Dagbladhandel De Witte | PAUL CLAESSEN

Beverly Hills is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beverly Hills, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03605133056. Het bedrijf Beverly Hills bevindt zich op het adres: Rue du Prince Royal 71; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Beverly Hills is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beverly Hills is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beverly Hills, openstaande posities, locatie van Beverly Hills op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beverly Hills is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beverly Hills, company assigned to the tax number BE03605133056. The company Beverly Hills is located at the address: Rue du Prince Royal 71; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of Beverly Hills is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beverly Hills is not available. You also can look at reviews of Beverly Hills, open positions, location of Beverly Hills on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beverly Hills, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beverly Hills, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beverly Hills, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beverly Hills, employees, financial statistics.