PAUL CLAESSEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PAUL CLAESSEN
Private companiesMetal Mining • PAUL CLAESSEN

Contactgegevens PAUL CLAESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL CLAESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL CLAESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIGENAARSSTRAAT 74; 2350; VOSSELAAR, België

Telefoon (phone): 14616964 (+32-14616964) 14616964 (+32-14616964)

Fax (fax): +32 (10) 259-66-79 +32 (10) 259-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL CLAESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL CLAESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL CLAESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL CLAESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL CLAESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL CLAESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL CLAESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL CLAESSEN
Products information PAUL CLAESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08452026367
Ondernemingsnummer: 6268768310
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement.

Product categorie (product category): Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL CLAESSEN
(Get full report from official database of BE for PAUL CLAESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL CLAESSEN
Addition kinds of activities for PAUL CLAESSEN

01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij PAUL CLAESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL CLAESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL CLAESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL CLAESSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

Zoek naar antwoorden van PAUL CLAESSEN in sociale netwerken
Look for responds of PAUL CLAESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL CLAESSEN. Laat een reactie achter voor PAUL CLAESSEN. PAUL CLAESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL CLAESSEN. Leave a respond for PAUL CLAESSEN. PAUL CLAESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL CLAESSEN op de google maps. Adres en contacten PAUL CLAESSEN
Location of PAUL CLAESSEN on the google maps. Address and contacts of PAUL CLAESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL CLAESSEN PAUL CLAESSEN: RVCO vof | Alimentation Lansmans | Oxi-lower International | MONNAIE | TRANSPORT BIJNENS

Other related companies as PAUL CLAESSEN: RVCO vof | Alimentation Lansmans | Oxi-lower International | MONNAIE | TRANSPORT BIJNENS

PAUL CLAESSEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL CLAESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452026367. Het bedrijf PAUL CLAESSEN bevindt zich op het adres: EIGENAARSSTRAAT 74; 2350; VOSSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
De hoofdactiviteit van PAUL CLAESSEN is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL CLAESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL CLAESSEN, openstaande posities, locatie van PAUL CLAESSEN op de kaart.

PAUL CLAESSEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL CLAESSEN, company assigned to the tax number BE08452026367. The company PAUL CLAESSEN is located at the address: EIGENAARSSTRAAT 74; 2350; VOSSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles Fab. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
The main activity of PAUL CLAESSEN is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL CLAESSEN is not available. You also can look at reviews of PAUL CLAESSEN, open positions, location of PAUL CLAESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL CLAESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL CLAESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL CLAESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL CLAESSEN, employees, financial statistics.