OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK

Contactgegevens OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOVESTEENWEG 121; 9320; AALST (GROOT), België

Telefoon (phone): 53825270 (+32-53825270) 53825270 (+32-53825270)

Fax (fax): +32 (56) 568-24-55 +32 (56) 568-24-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK
Products information OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK

BTW identificatienummer (tax): BE07051818847
Ondernemingsnummer: 3363433837
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK
(Get full report from official database of BE for OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK
Addition kinds of activities for OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK

922100. Politiebescherming | Police protection
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers

Werken bij OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK in sociale netwerken
Look for responds of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. Laat een reactie achter voor OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. Leave a respond for OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK. OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK op de google maps. Adres en contacten OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK
Location of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK on the google maps. Address and contacts of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK

Andere gerelateerde bedrijven als come OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK: Ham Radio Communications BVBA | Van Dyck M | BAERT | De Binnentuin | CENTROPTIQUE SIEGA & FILS

Other related companies as OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK: Ham Radio Communications BVBA | Van Dyck M | BAERT | De Binnentuin | CENTROPTIQUE SIEGA & FILS

OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07051818847. Het bedrijf OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK bevindt zich op het adres: NINOVESTEENWEG 121; 9320; AALST (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, openstaande posities, locatie van OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK op de kaart.

OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, company assigned to the tax number BE07051818847. The company OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK is located at the address: NINOVESTEENWEG 121; 9320; AALST (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Overheidsdiensten. Products created in OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK were not found.
The main activity of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK is not available. You also can look at reviews of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, open positions, location of OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK, employees, financial statistics.