CENTROPTIQUE SIEGA & FILS

Contactgegevens CENTROPTIQUE SIEGA & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTROPTIQUE SIEGA & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTROPTIQUE SIEGA & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EUG?NE MASCAUX 4; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71434748 (+32-71434748) 71434748 (+32-71434748)

Fax (fax): +32 (13) 843-11-47 +32 (13) 843-11-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTROPTIQUE SIEGA & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTROPTIQUE SIEGA & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTROPTIQUE SIEGA & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTROPTIQUE SIEGA & FILS
Products information CENTROPTIQUE SIEGA & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02563629150
Ondernemingsnummer: 8564086914
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CENTROPTIQUE SIEGA & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTROPTIQUE SIEGA & FILS
(Get full report from official database of BE for CENTROPTIQUE SIEGA & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTROPTIQUE SIEGA & FILS
Addition kinds of activities for CENTROPTIQUE SIEGA & FILS

514301. Melk | Milk
871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
12210105. Oppervlakte mijnbouw, bitumineuze, nec | Surface mining, bituminous, nec
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
36710212. Magnetron buizen | Magnetron tubes
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)

Werken bij CENTROPTIQUE SIEGA & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTROPTIQUE SIEGA & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

Zoek naar antwoorden van CENTROPTIQUE SIEGA & FILS in sociale netwerken
Look for responds of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. Laat een reactie achter voor CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. CENTROPTIQUE SIEGA & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. Leave a respond for CENTROPTIQUE SIEGA & FILS. CENTROPTIQUE SIEGA & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTROPTIQUE SIEGA & FILS op de google maps. Adres en contacten CENTROPTIQUE SIEGA & FILS
Location of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS on the google maps. Address and contacts of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTROPTIQUE SIEGA & FILS CENTROPTIQUE SIEGA & FILS: FABIENNE FLEURS | DANIEL WALTREGNY | DةLIFRANCE BOUTIQUE | Bogaerts Pierre | GUNTHER ELSEN BAU MOBELSCHREINEREI

Other related companies as CENTROPTIQUE SIEGA & FILS: FABIENNE FLEURS | DANIEL WALTREGNY | DةLIFRANCE BOUTIQUE | Bogaerts Pierre | GUNTHER ELSEN BAU MOBELSCHREINEREI

CENTROPTIQUE SIEGA & FILS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02563629150. Het bedrijf CENTROPTIQUE SIEGA & FILS bevindt zich op het adres: AVENUE EUG?NE MASCAUX 4; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in CENTROPTIQUE SIEGA & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTROPTIQUE SIEGA & FILS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTROPTIQUE SIEGA & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, openstaande posities, locatie van CENTROPTIQUE SIEGA & FILS op de kaart.

CENTROPTIQUE SIEGA & FILS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, company assigned to the tax number BE02563629150. The company CENTROPTIQUE SIEGA & FILS is located at the address: AVENUE EUG?NE MASCAUX 4; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticiens. Products created in CENTROPTIQUE SIEGA & FILS were not found.
The main activity of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS is not available. You also can look at reviews of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, open positions, location of CENTROPTIQUE SIEGA & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTROPTIQUE SIEGA & FILS, employees, financial statistics.