C.P.A.S.

Contactgegevens C.P.A.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.P.A.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.P.A.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE COMMUNALE 1BA; 1457; WALHAIN, België

Telefoon (phone): 10658668 (+32-10658668) 10658668 (+32-10658668)

Fax (fax): +32 (2) 509-11-34 +32 (2) 509-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.P.A.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.P.A.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.P.A.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.P.A.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.P.A.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.P.A.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.P.A.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.P.A.S.
Products information C.P.A.S.

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in C.P.A.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.P.A.S.
(Get full report from official database of BE for C.P.A.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.P.A.S.
Addition kinds of activities for C.P.A.S.

7378. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
82210101. College, behalve junior | College, except junior
89990000. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec

Werken bij C.P.A.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.P.A.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.P.A.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.P.A.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef matraslijn (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van C.P.A.S. in sociale netwerken
Look for responds of C.P.A.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.P.A.S.. Laat een reactie achter voor C.P.A.S.. C.P.A.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.P.A.S.. Leave a respond for C.P.A.S.. C.P.A.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.P.A.S. op de google maps. Adres en contacten C.P.A.S.
Location of C.P.A.S. on the google maps. Address and contacts of C.P.A.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.P.A.S. C.P.A.S.: CENTRE DENTAIRE MALIBRAN | Hanssen Christoph | RANDSTAD | Fonderie Felon & Lange SA | CENTRALE SMEERTECHNIEK

Other related companies as C.P.A.S.: CENTRE DENTAIRE MALIBRAN | Hanssen Christoph | RANDSTAD | Fonderie Felon & Lange SA | CENTRALE SMEERTECHNIEK

C.P.A.S. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.P.A.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf C.P.A.S. bevindt zich op het adres: PLACE COMMUNALE 1BA; 1457; WALHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in C.P.A.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.P.A.S. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.P.A.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.P.A.S., openstaande posities, locatie van C.P.A.S. op de kaart.

C.P.A.S. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.P.A.S., company assigned to the tax number BE07811798095. The company C.P.A.S. is located at the address: PLACE COMMUNALE 1BA; 1457; WALHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Overheidsdiensten. Products created in C.P.A.S. were not found.
The main activity of C.P.A.S. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.P.A.S. is not available. You also can look at reviews of C.P.A.S., open positions, location of C.P.A.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.P.A.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.P.A.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.P.A.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.P.A.S., employees, financial statistics.