CENTRE DENTAIRE MALIBRAN

Contactgegevens CENTRE DENTAIRE MALIBRAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DENTAIRE MALIBRAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DENTAIRE MALIBRAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Malibran 43; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 32 58 (+32-02 647 32 58) 02 647 32 58 (+32-02 647 32 58)

Fax (fax): +32 (58) 861-59-43 +32 (58) 861-59-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DENTAIRE MALIBRAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DENTAIRE MALIBRAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DENTAIRE MALIBRAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DENTAIRE MALIBRAN
Products information CENTRE DENTAIRE MALIBRAN

BTW identificatienummer (tax): BE09326812744
Ondernemingsnummer: 8770629882
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Medical centers

Product categorie (product category): Dental clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DENTAIRE MALIBRAN
(Get full report from official database of BE for CENTRE DENTAIRE MALIBRAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DENTAIRE MALIBRAN
Addition kinds of activities for CENTRE DENTAIRE MALIBRAN

423100. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
28650204. cyclohexaan | Cyclohexane
32960000. Minerale wol | Mineral wool
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
35999903. katapulten | Catapults
37310000. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
50319909. Multiplex | Plywood
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'

Werken bij CENTRE DENTAIRE MALIBRAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DENTAIRE MALIBRAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van CENTRE DENTAIRE MALIBRAN in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. Laat een reactie achter voor CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. CENTRE DENTAIRE MALIBRAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. Leave a respond for CENTRE DENTAIRE MALIBRAN. CENTRE DENTAIRE MALIBRAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DENTAIRE MALIBRAN op de google maps. Adres en contacten CENTRE DENTAIRE MALIBRAN
Location of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN on the google maps. Address and contacts of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DENTAIRE MALIBRAN CENTRE DENTAIRE MALIBRAN: TRIPLE A BVBA | ALAIN DEBEUF | HUIS FRAGILE | L.N. CAR | GODELIEVE COENEGRACHTS

Other related companies as CENTRE DENTAIRE MALIBRAN: TRIPLE A BVBA | ALAIN DEBEUF | HUIS FRAGILE | L.N. CAR | GODELIEVE COENEGRACHTS

CENTRE DENTAIRE MALIBRAN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09326812744. Het bedrijf CENTRE DENTAIRE MALIBRAN bevindt zich op het adres: Rue Malibran 43; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dental clinics. Lijst met producten zijn Medical centers.
De hoofdactiviteit van CENTRE DENTAIRE MALIBRAN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DENTAIRE MALIBRAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, openstaande posities, locatie van CENTRE DENTAIRE MALIBRAN op de kaart.

CENTRE DENTAIRE MALIBRAN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, company assigned to the tax number BE09326812744. The company CENTRE DENTAIRE MALIBRAN is located at the address: Rue Malibran 43; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dental clinics. List of products are Medical centers.
The main activity of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN is not available. You also can look at reviews of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, open positions, location of CENTRE DENTAIRE MALIBRAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DENTAIRE MALIBRAN, employees, financial statistics.