L.N. CAR

Contactgegevens L.N. CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.N. CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.N. CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MEUNIERS 175; 4041; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42489062 (+32-42489062) 42489062 (+32-42489062)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.N. CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.N. CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.N. CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.N. CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.N. CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.N. CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.N. CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.N. CAR
Products information L.N. CAR

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.N. CAR
(Get full report from official database of BE for L.N. CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.N. CAR
Addition kinds of activities for L.N. CAR

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
22739905. Smyrna tapijten en tapijten, machine geweven | Smyrna carpets and rugs, machine woven
36790111. Transducers, elektrisch | Transducers, electrical
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional

Werken bij L.N. CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.N. CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.N. CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.N. CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Stikster 3,4 of 5 dagen per week(naar jouw keuze!) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het stikken van bandages en orthopedische stukken zoals: -voetriemen -heupverbanden -...

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

Zoek naar antwoorden van L.N. CAR in sociale netwerken
Look for responds of L.N. CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.N. CAR. Laat een reactie achter voor L.N. CAR. L.N. CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.N. CAR. Leave a respond for L.N. CAR. L.N. CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.N. CAR op de google maps. Adres en contacten L.N. CAR
Location of L.N. CAR on the google maps. Address and contacts of L.N. CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come L.N. CAR L.N. CAR: Coosemans E | U.C.L.-D?PARTEMENT PCLI | ZUSTERS MARICOLEN | Van Gerwen W | Polyprint SPRL

Other related companies as L.N. CAR: Coosemans E | U.C.L.-D?PARTEMENT PCLI | ZUSTERS MARICOLEN | Van Gerwen W | Polyprint SPRL

L.N. CAR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.N. CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf L.N. CAR bevindt zich op het adres: RUE DES MEUNIERS 175; 4041; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van L.N. CAR is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.N. CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.N. CAR, openstaande posities, locatie van L.N. CAR op de kaart.

L.N. CAR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.N. CAR, company assigned to the tax number BE01018127441. The company L.N. CAR is located at the address: RUE DES MEUNIERS 175; 4041; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of L.N. CAR is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L.N. CAR is not available. You also can look at reviews of L.N. CAR, open positions, location of L.N. CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.N. CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.N. CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.N. CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.N. CAR, employees, financial statistics.