AIDE AUX MAISONS FAMIL.

Contactgegevens AIDE AUX MAISONS FAMIL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIDE AUX MAISONS FAMIL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIDE AUX MAISONS FAMIL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CROIX 68; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23840538 (+32-23840538) 23840538 (+32-23840538)

Fax (fax): +32 (87) 376-90-20 +32 (87) 376-90-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIDE AUX MAISONS FAMIL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIDE AUX MAISONS FAMIL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIDE AUX MAISONS FAMIL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIDE AUX MAISONS FAMIL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIDE AUX MAISONS FAMIL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIDE AUX MAISONS FAMIL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIDE AUX MAISONS FAMIL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIDE AUX MAISONS FAMIL.
Products information AIDE AUX MAISONS FAMIL.

BTW identificatienummer (tax): BE03049224853
Ondernemingsnummer: 3046752929
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Organisation: Instituts.

Product categorie (product category): Orphelinats. Instituts pour enfants en difficulté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIDE AUX MAISONS FAMIL.
(Get full report from official database of BE for AIDE AUX MAISONS FAMIL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIDE AUX MAISONS FAMIL.
Addition kinds of activities for AIDE AUX MAISONS FAMIL.

679901. Commodity investeerders | Commodity investors
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
22610207. Krimpende katoenen doek | Shrinking cotton cloth
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
35420503. Merkmachines | Marking machines
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop
79930000. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices

Werken bij AIDE AUX MAISONS FAMIL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIDE AUX MAISONS FAMIL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIDE AUX MAISONS FAMIL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIDE AUX MAISONS FAMIL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van AIDE AUX MAISONS FAMIL. in sociale netwerken
Look for responds of AIDE AUX MAISONS FAMIL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIDE AUX MAISONS FAMIL.. Laat een reactie achter voor AIDE AUX MAISONS FAMIL.. AIDE AUX MAISONS FAMIL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIDE AUX MAISONS FAMIL.. Leave a respond for AIDE AUX MAISONS FAMIL.. AIDE AUX MAISONS FAMIL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIDE AUX MAISONS FAMIL. op de google maps. Adres en contacten AIDE AUX MAISONS FAMIL.
Location of AIDE AUX MAISONS FAMIL. on the google maps. Address and contacts of AIDE AUX MAISONS FAMIL.

Andere gerelateerde bedrijven als come AIDE AUX MAISONS FAMIL. AIDE AUX MAISONS FAMIL.: FLCENTRE HOSPITALIER UNIV AMB SCRL | Vekemans & Co | COIFF. YVETTE & CLAUDINE | CHAPI GW | DANIEL VANSTEENKISTE

Other related companies as AIDE AUX MAISONS FAMIL.: FLCENTRE HOSPITALIER UNIV AMB SCRL | Vekemans & Co | COIFF. YVETTE & CLAUDINE | CHAPI GW | DANIEL VANSTEENKISTE

AIDE AUX MAISONS FAMIL. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIDE AUX MAISONS FAMIL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03049224853. Het bedrijf AIDE AUX MAISONS FAMIL. bevindt zich op het adres: RUE DE LA CROIX 68; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Orphelinats. Instituts pour enfants en difficulté. Lijst met producten zijn Type d'Organisation: Instituts..
De hoofdactiviteit van AIDE AUX MAISONS FAMIL. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIDE AUX MAISONS FAMIL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIDE AUX MAISONS FAMIL., openstaande posities, locatie van AIDE AUX MAISONS FAMIL. op de kaart.

AIDE AUX MAISONS FAMIL. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIDE AUX MAISONS FAMIL., company assigned to the tax number BE03049224853. The company AIDE AUX MAISONS FAMIL. is located at the address: RUE DE LA CROIX 68; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Orphelinats. Instituts pour enfants en difficulté. List of products are Type d'Organisation: Instituts..
The main activity of AIDE AUX MAISONS FAMIL. is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AIDE AUX MAISONS FAMIL. is not available. You also can look at reviews of AIDE AUX MAISONS FAMIL., open positions, location of AIDE AUX MAISONS FAMIL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIDE AUX MAISONS FAMIL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIDE AUX MAISONS FAMIL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIDE AUX MAISONS FAMIL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIDE AUX MAISONS FAMIL., employees, financial statistics.