CHAPI GW

Contactgegevens CHAPI GW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAPI GW: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAPI GW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ville du Bois 15; 6690; Vielsalm, België

Telefoon (phone): 080 21 72 42 (+32-080 21 72 42) 080 21 72 42 (+32-080 21 72 42)

Fax (fax): 080 21 72 42 (+32-080 21 72 42) 080 21 72 42 (+32-080 21 72 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAPI GW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAPI GW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAPI GW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAPI GW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAPI GW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAPI GW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAPI GW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAPI GW
Products information CHAPI GW

BTW identificatienummer (tax): BE05314331054
Ondernemingsnummer: 6611541748
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in CHAPI GW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAPI GW
(Get full report from official database of BE for CHAPI GW)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAPI GW
Addition kinds of activities for CHAPI GW

791101. Danszalen diensten | Dance hall services
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
35539918. Tenoners, houtbewerkingsmachines | Tenoners, woodworking machines
35550309. Type gevallen, printers ' | Type cases, printers'
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
72190402. Franse handwas | French hand laundry

Werken bij CHAPI GW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAPI GW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAPI GW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAPI GW. Looking for open vacancies in other companies

 • External Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

 • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

 • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Roeselare Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

 • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

 • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: LEEN

  Type: Studentenjob

  Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

 • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

 • Accountant A-Y (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

 • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van CHAPI GW in sociale netwerken
Look for responds of CHAPI GW in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAPI GW. Laat een reactie achter voor CHAPI GW. CHAPI GW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAPI GW. Leave a respond for CHAPI GW. CHAPI GW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAPI GW op de google maps. Adres en contacten CHAPI GW
Location of CHAPI GW on the google maps. Address and contacts of CHAPI GW

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAPI GW CHAPI GW: CLAREBOUT J & G | ACERTA | ERWIN MAX | MACHARIS-TYSKENS | VAN DEN EYNDE ELECTRO

Other related companies as CHAPI GW: CLAREBOUT J & G | ACERTA | ERWIN MAX | MACHARIS-TYSKENS | VAN DEN EYNDE ELECTRO

CHAPI GW is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAPI GW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314331054. Het bedrijf CHAPI GW bevindt zich op het adres: Ville du Bois 15; 6690; Vielsalm. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHAPI GW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAPI GW is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAPI GW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAPI GW, openstaande posities, locatie van CHAPI GW op de kaart.

CHAPI GW is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAPI GW, company assigned to the tax number BE05314331054. The company CHAPI GW is located at the address: Ville du Bois 15; 6690; Vielsalm. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHAPI GW were not found.
The main activity of CHAPI GW is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAPI GW is not available. You also can look at reviews of CHAPI GW, open positions, location of CHAPI GW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAPI GW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAPI GW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAPI GW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAPI GW, employees, financial statistics.