WERKGROEP ISIS

Contactgegevens WERKGROEP ISIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKGROEP ISIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKGROEP ISIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 8B1; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11633705 (+32-11633705) 11633705 (+32-11633705)

Fax (fax): +32 (87) 918-77-75 +32 (87) 918-77-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKGROEP ISIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKGROEP ISIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKGROEP ISIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKGROEP ISIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKGROEP ISIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKGROEP ISIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKGROEP ISIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKGROEP ISIS
Products information WERKGROEP ISIS

BTW identificatienummer (tax): BE02187622070
Ondernemingsnummer: 3001434326
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Associations: Organisations de Conservation de la Nature.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKGROEP ISIS
(Get full report from official database of BE for WERKGROEP ISIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKGROEP ISIS
Addition kinds of activities for WERKGROEP ISIS

343100. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
769922. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services
17420103. Mantelwerk | Mantel work
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper

Werken bij WERKGROEP ISIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKGROEP ISIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKGROEP ISIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKGROEP ISIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

Zoek naar antwoorden van WERKGROEP ISIS in sociale netwerken
Look for responds of WERKGROEP ISIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKGROEP ISIS. Laat een reactie achter voor WERKGROEP ISIS. WERKGROEP ISIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKGROEP ISIS. Leave a respond for WERKGROEP ISIS. WERKGROEP ISIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKGROEP ISIS op de google maps. Adres en contacten WERKGROEP ISIS
Location of WERKGROEP ISIS on the google maps. Address and contacts of WERKGROEP ISIS

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKGROEP ISIS WERKGROEP ISIS: SIRIUS COMMUNICATIONS NV | Beauty Service | HAEP BREMAT | Door en Dora | Starbrook Airlines NV

Other related companies as WERKGROEP ISIS: SIRIUS COMMUNICATIONS NV | Beauty Service | HAEP BREMAT | Door en Dora | Starbrook Airlines NV

WERKGROEP ISIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKGROEP ISIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187622070. Het bedrijf WERKGROEP ISIS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 8B1; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Organisations de Conservation de la Nature..
De hoofdactiviteit van WERKGROEP ISIS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKGROEP ISIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKGROEP ISIS, openstaande posities, locatie van WERKGROEP ISIS op de kaart.

WERKGROEP ISIS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKGROEP ISIS, company assigned to the tax number BE02187622070. The company WERKGROEP ISIS is located at the address: DORPSSTRAAT 8B1; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Organisations de Conservation de la Nature..
The main activity of WERKGROEP ISIS is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKGROEP ISIS is not available. You also can look at reviews of WERKGROEP ISIS, open positions, location of WERKGROEP ISIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKGROEP ISIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKGROEP ISIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKGROEP ISIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKGROEP ISIS, employees, financial statistics.