SIRIUS COMMUNICATIONS NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • SIRIUS COMMUNICATIONS NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • SIRIUS COMMUNICATIONS NV

Contactgegevens SIRIUS COMMUNICATIONS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIRIUS COMMUNICATIONS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIRIUS COMMUNICATIONS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wingepark 51 3110 Rotselaar - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-44-44-02 32-16-44-44-02

Fax (fax): 32-16-44-54-81 32-16-44-54-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIRIUS COMMUNICATIONS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIRIUS COMMUNICATIONS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIRIUS COMMUNICATIONS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIRIUS COMMUNICATIONS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIRIUS COMMUNICATIONS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIRIUS COMMUNICATIONS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIRIUS COMMUNICATIONS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIRIUS COMMUNICATIONS NV
Products information SIRIUS COMMUNICATIONS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07813446044
Ondernemingsnummer: 8779968261
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SIRIUS COMMUNICATIONS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Research and development of new materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIRIUS COMMUNICATIONS NV
(Get full report from official database of BE for SIRIUS COMMUNICATIONS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIRIUS COMMUNICATIONS NV
Addition kinds of activities for SIRIUS COMMUNICATIONS NV

243105. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
962199. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
36479900. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij SIRIUS COMMUNICATIONS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIRIUS COMMUNICATIONS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIRIUS COMMUNICATIONS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIRIUS COMMUNICATIONS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Metser (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van SIRIUS COMMUNICATIONS NV in sociale netwerken
Look for responds of SIRIUS COMMUNICATIONS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIRIUS COMMUNICATIONS NV. Laat een reactie achter voor SIRIUS COMMUNICATIONS NV. SIRIUS COMMUNICATIONS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIRIUS COMMUNICATIONS NV. Leave a respond for SIRIUS COMMUNICATIONS NV. SIRIUS COMMUNICATIONS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIRIUS COMMUNICATIONS NV op de google maps. Adres en contacten SIRIUS COMMUNICATIONS NV
Location of SIRIUS COMMUNICATIONS NV on the google maps. Address and contacts of SIRIUS COMMUNICATIONS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SIRIUS COMMUNICATIONS NV SIRIUS COMMUNICATIONS NV: ANGELS KIKI AND SULEIKA | UNIC | Karin | HUIS 'T LEZERKE | Libois C

Other related companies as SIRIUS COMMUNICATIONS NV: ANGELS KIKI AND SULEIKA | UNIC | Karin | HUIS 'T LEZERKE | Libois C

SIRIUS COMMUNICATIONS NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIRIUS COMMUNICATIONS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07813446044. Het bedrijf SIRIUS COMMUNICATIONS NV bevindt zich op het adres: Wingepark 51 3110 Rotselaar - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Research and development of new materials. Producten gemaakt in SIRIUS COMMUNICATIONS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIRIUS COMMUNICATIONS NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIRIUS COMMUNICATIONS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIRIUS COMMUNICATIONS NV, openstaande posities, locatie van SIRIUS COMMUNICATIONS NV op de kaart.

SIRIUS COMMUNICATIONS NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIRIUS COMMUNICATIONS NV, company assigned to the tax number BE07813446044. The company SIRIUS COMMUNICATIONS NV is located at the address: Wingepark 51 3110 Rotselaar - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Research and development of new materials. Products created in SIRIUS COMMUNICATIONS NV were not found.
The main activity of SIRIUS COMMUNICATIONS NV is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIRIUS COMMUNICATIONS NV is not available. You also can look at reviews of SIRIUS COMMUNICATIONS NV, open positions, location of SIRIUS COMMUNICATIONS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIRIUS COMMUNICATIONS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIRIUS COMMUNICATIONS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIRIUS COMMUNICATIONS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIRIUS COMMUNICATIONS NV, employees, financial statistics.