OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS
Private companiesLegal Services • OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS

Contactgegevens OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOIGEMLAAN 99 - 101; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92260424 (+32-92260424) 92260424 (+32-92260424)

Fax (fax): +32 (13) 904-49-89 +32 (13) 904-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS
Products information OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS

BTW identificatienummer (tax): BE06720306396
Ondernemingsnummer: 6091613769
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS
(Get full report from official database of BE for OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS
Addition kinds of activities for OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS

284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
48419904. Multipoint distributiesystemen diensten (mds) | Multipoint distribution systems services (mds)
76991501. Verrekijkers en andere optische goederen reparatie | Binoculars and other optical goods repair

Werken bij OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS in sociale netwerken
Look for responds of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. Laat een reactie achter voor OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. Leave a respond for OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS. OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS op de google maps. Adres en contacten OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS
Location of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS on the google maps. Address and contacts of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS: STEYLEMANS ASSURANCES | Metsers G | Fotografie De Witte | BERNARD GRANDJEAN | Belved猫re

Other related companies as OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS: STEYLEMANS ASSURANCES | Metsers G | Fotografie De Witte | BERNARD GRANDJEAN | Belved猫re

OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06720306396. Het bedrijf OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS bevindt zich op het adres: ROOIGEMLAAN 99 - 101; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, openstaande posities, locatie van OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS op de kaart.

OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, company assigned to the tax number BE06720306396. The company OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS is located at the address: ROOIGEMLAAN 99 - 101; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticiens. Products created in OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS were not found.
The main activity of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS is not available. You also can look at reviews of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, open positions, location of OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTOMETRISCH CENTRUM CASSIERS, employees, financial statistics.