Belved猫re

Contactgegevens Belved猫re: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belved猫re: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belved猫re

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 535; 1982; Zemst (Elewijt), België

Telefoon (phone): 015 62 02 37 (+32-015 62 02 37) 015 62 02 37 (+32-015 62 02 37)

Fax (fax): +32 (60) 545-62-93 +32 (60) 545-62-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belved猫re: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belved猫re"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belved猫re"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belved猫re, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belved猫re. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belved猫re, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belved猫re. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belved猫re
Products information Belved猫re

BTW identificatienummer (tax): BE01270538330
Ondernemingsnummer: 7618164062
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sports clubs & sports centres

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belved猫re
(Get full report from official database of BE for Belved猫re)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belved猫re
Addition kinds of activities for Belved猫re

332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
51370202. Lingerie | Lingerie

Werken bij Belved猫re: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belved猫re: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belved猫re. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belved猫re. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Belved猫re in sociale netwerken
Look for responds of Belved猫re in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belved猫re. Laat een reactie achter voor Belved猫re. Belved猫re bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belved猫re. Leave a respond for Belved猫re. Belved猫re on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belved猫re op de google maps. Adres en contacten Belved猫re
Location of Belved猫re on the google maps. Address and contacts of Belved猫re

Andere gerelateerde bedrijven als come Belved猫re Belved猫re: RAEMAEKERS | C. DELGOUFFRE | C&A | WOONERF DE MEERE | GARAGE DERIJCKE

Other related companies as Belved猫re: RAEMAEKERS | C. DELGOUFFRE | C&A | WOONERF DE MEERE | GARAGE DERIJCKE

Belved猫re is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belved猫re, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01270538330. Het bedrijf Belved猫re bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 535; 1982; Zemst (Elewijt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 128,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Lijst met producten zijn Sports clubs & sports centres.
De hoofdactiviteit van Belved猫re is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belved猫re is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belved猫re, openstaande posities, locatie van Belved猫re op de kaart.

Belved猫re is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belved猫re, company assigned to the tax number BE01270538330. The company Belved猫re is located at the address: Tervuursesteenweg 535; 1982; Zemst (Elewijt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 128,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. List of products are Sports clubs & sports centres.
The main activity of Belved猫re is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belved猫re is not available. You also can look at reviews of Belved猫re, open positions, location of Belved猫re on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belved猫re, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belved猫re, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belved猫re, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belved猫re, employees, financial statistics.