WOONERF DE MEERE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • WOONERF DE MEERE
Private companiesLegal Services • WOONERF DE MEERE

Contactgegevens WOONERF DE MEERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOONERF DE MEERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOONERF DE MEERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNEEL VAN REETHSTRAAT 19B1; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32188184 32188184

Fax (fax): +32 (67) 427-83-94 +32 (67) 427-83-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOONERF DE MEERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOONERF DE MEERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOONERF DE MEERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOONERF DE MEERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOONERF DE MEERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOONERF DE MEERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOONERF DE MEERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOONERF DE MEERE
Products information WOONERF DE MEERE

BTW identificatienummer (tax): BE04353302001
Ondernemingsnummer: 9039794921
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOONERF DE MEERE
(Get full report from official database of BE for WOONERF DE MEERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOONERF DE MEERE
Addition kinds of activities for WOONERF DE MEERE

8211. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
22840306. Spinning thread | Spinning thread
26310102. Kraft linerboard | Kraft linerboard
35470206. Pijp- en buisfabrieken | Pipe and tube mills

Werken bij WOONERF DE MEERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOONERF DE MEERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOONERF DE MEERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOONERF DE MEERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

 • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

 • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

 • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

  Regio: DUISBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

 • Jobstudent (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: T-INTERIM MENEN

  Type: Studentenjob

  Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

 • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van WOONERF DE MEERE in sociale netwerken
Look for responds of WOONERF DE MEERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOONERF DE MEERE. Laat een reactie achter voor WOONERF DE MEERE. WOONERF DE MEERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOONERF DE MEERE. Leave a respond for WOONERF DE MEERE. WOONERF DE MEERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOONERF DE MEERE op de google maps. Adres en contacten WOONERF DE MEERE
Location of WOONERF DE MEERE on the google maps. Address and contacts of WOONERF DE MEERE

Andere gerelateerde bedrijven als come WOONERF DE MEERE WOONERF DE MEERE: G&F DE HOOP | SV NOORSE | Lumbo NV | JEAN-FRANCOIS DEFRESNES | MEDIATOUGHTS

Other related companies as WOONERF DE MEERE: G&F DE HOOP | SV NOORSE | Lumbo NV | JEAN-FRANCOIS DEFRESNES | MEDIATOUGHTS

WOONERF DE MEERE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOONERF DE MEERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04353302001. Het bedrijf WOONERF DE MEERE bevindt zich op het adres: CORNEEL VAN REETHSTRAAT 19B1; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van WOONERF DE MEERE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOONERF DE MEERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOONERF DE MEERE, openstaande posities, locatie van WOONERF DE MEERE op de kaart.

WOONERF DE MEERE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOONERF DE MEERE, company assigned to the tax number BE04353302001. The company WOONERF DE MEERE is located at the address: CORNEEL VAN REETHSTRAAT 19B1; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of WOONERF DE MEERE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WOONERF DE MEERE is not available. You also can look at reviews of WOONERF DE MEERE, open positions, location of WOONERF DE MEERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOONERF DE MEERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOONERF DE MEERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOONERF DE MEERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOONERF DE MEERE, employees, financial statistics.