MEUWES OPTIEK

Contactgegevens MEUWES OPTIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUWES OPTIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUWES OPTIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAUWEPLAATS 7; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56419370 (+32-56419370) 56419370 (+32-56419370)

Fax (fax): +32 (69) 134-41-84 +32 (69) 134-41-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUWES OPTIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUWES OPTIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUWES OPTIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUWES OPTIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUWES OPTIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUWES OPTIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUWES OPTIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUWES OPTIEK
Products information MEUWES OPTIEK

BTW identificatienummer (tax): BE04574676513
Ondernemingsnummer: 2289245605
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MEUWES OPTIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUWES OPTIEK
(Get full report from official database of BE for MEUWES OPTIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUWES OPTIEK
Addition kinds of activities for MEUWES OPTIEK

01190202. Milo boerderij | Milo farm
10610100. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
22111003. Interlining materiaal, katoen | Interlining material, cotton
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
34839910. Missile warheads | Missile warheads
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric

Werken bij MEUWES OPTIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUWES OPTIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUWES OPTIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUWES OPTIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

Zoek naar antwoorden van MEUWES OPTIEK in sociale netwerken
Look for responds of MEUWES OPTIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUWES OPTIEK. Laat een reactie achter voor MEUWES OPTIEK. MEUWES OPTIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUWES OPTIEK. Leave a respond for MEUWES OPTIEK. MEUWES OPTIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUWES OPTIEK op de google maps. Adres en contacten MEUWES OPTIEK
Location of MEUWES OPTIEK on the google maps. Address and contacts of MEUWES OPTIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUWES OPTIEK MEUWES OPTIEK: De Grom NV | RAPHAEL VAN ISEGHEM | TIERC? FRANCO-BELGE | Willy Strobbe S.A. | SELECTINAS

Other related companies as MEUWES OPTIEK: De Grom NV | RAPHAEL VAN ISEGHEM | TIERC? FRANCO-BELGE | Willy Strobbe S.A. | SELECTINAS

MEUWES OPTIEK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUWES OPTIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04574676513. Het bedrijf MEUWES OPTIEK bevindt zich op het adres: LAUWEPLAATS 7; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in MEUWES OPTIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUWES OPTIEK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUWES OPTIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUWES OPTIEK, openstaande posities, locatie van MEUWES OPTIEK op de kaart.

MEUWES OPTIEK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUWES OPTIEK, company assigned to the tax number BE04574676513. The company MEUWES OPTIEK is located at the address: LAUWEPLAATS 7; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticiens. Products created in MEUWES OPTIEK were not found.
The main activity of MEUWES OPTIEK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUWES OPTIEK is not available. You also can look at reviews of MEUWES OPTIEK, open positions, location of MEUWES OPTIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUWES OPTIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUWES OPTIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUWES OPTIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUWES OPTIEK, employees, financial statistics.