Willy Strobbe S.A.

Contactgegevens Willy Strobbe S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willy Strobbe S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willy Strobbe S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Courtrai 81 7503 Froyennes, België

Telefoon (phone): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

Fax (fax): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willy Strobbe S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willy Strobbe S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willy Strobbe S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willy Strobbe S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willy Strobbe S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willy Strobbe S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willy Strobbe S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willy Strobbe S.A.
Products information Willy Strobbe S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01751190185
Ondernemingsnummer: 1179626464
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Meat

Product categorie (product category): Meat

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willy Strobbe S.A.
(Get full report from official database of BE for Willy Strobbe S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willy Strobbe S.A.
Addition kinds of activities for Willy Strobbe S.A.

581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
31110202. Zoolleer | Sole leather
34499902. Gordijnmuren voor gebouwen, staal | Curtain walls for buildings, steel
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing

Werken bij Willy Strobbe S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willy Strobbe S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willy Strobbe S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willy Strobbe S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van Willy Strobbe S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Willy Strobbe S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willy Strobbe S.A.. Laat een reactie achter voor Willy Strobbe S.A.. Willy Strobbe S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willy Strobbe S.A.. Leave a respond for Willy Strobbe S.A.. Willy Strobbe S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willy Strobbe S.A. op de google maps. Adres en contacten Willy Strobbe S.A.
Location of Willy Strobbe S.A. on the google maps. Address and contacts of Willy Strobbe S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Willy Strobbe S.A. Willy Strobbe S.A.: Coqs (Librairie des) SCRL | ETHE VERDURE | Mattelin S | JOMY | MAISON FOKAN

Other related companies as Willy Strobbe S.A.: Coqs (Librairie des) SCRL | ETHE VERDURE | Mattelin S | JOMY | MAISON FOKAN

Willy Strobbe S.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willy Strobbe S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01751190185. Het bedrijf Willy Strobbe S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee de Courtrai 81 7503 Froyennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meat. Lijst met producten zijn Meat.
De hoofdactiviteit van Willy Strobbe S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willy Strobbe S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willy Strobbe S.A., openstaande posities, locatie van Willy Strobbe S.A. op de kaart.

Willy Strobbe S.A. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willy Strobbe S.A., company assigned to the tax number BE01751190185. The company Willy Strobbe S.A. is located at the address: Chaussee de Courtrai 81 7503 Froyennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meat. List of products are Meat.
The main activity of Willy Strobbe S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Willy Strobbe S.A. is not available. You also can look at reviews of Willy Strobbe S.A., open positions, location of Willy Strobbe S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willy Strobbe S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willy Strobbe S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willy Strobbe S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willy Strobbe S.A., employees, financial statistics.