Thiele Optique

Contactgegevens Thiele Optique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thiele Optique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thiele Optique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Xavier De Bue 40; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 346 09 57 (+32-02 346 09 57) 02 346 09 57 (+32-02 346 09 57)

Fax (fax): 02 346 09 57 (+32-02 346 09 57) 02 346 09 57 (+32-02 346 09 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thiele Optique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thiele Optique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thiele Optique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thiele Optique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thiele Optique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thiele Optique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thiele Optique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thiele Optique
Products information Thiele Optique

BTW identificatienummer (tax): BE07812896728
Ondernemingsnummer: 2677612304
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Thiele Optique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thiele Optique
(Get full report from official database of BE for Thiele Optique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thiele Optique
Addition kinds of activities for Thiele Optique

5599. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
384200. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
51910101. Chemische stoffen, landbouw | Chemicals, agricultural
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research

Werken bij Thiele Optique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thiele Optique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thiele Optique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thiele Optique. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van Thiele Optique in sociale netwerken
Look for responds of Thiele Optique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thiele Optique. Laat een reactie achter voor Thiele Optique. Thiele Optique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thiele Optique. Leave a respond for Thiele Optique. Thiele Optique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thiele Optique op de google maps. Adres en contacten Thiele Optique
Location of Thiele Optique on the google maps. Address and contacts of Thiele Optique

Andere gerelateerde bedrijven als come Thiele Optique Thiele Optique: CERCLE ST.VICTOR | De Poorter Fitform | AMEDE SCHOLLAERT | IMMO DE GILLY | VELDEMAN JEANNINE

Other related companies as Thiele Optique: CERCLE ST.VICTOR | De Poorter Fitform | AMEDE SCHOLLAERT | IMMO DE GILLY | VELDEMAN JEANNINE

Thiele Optique is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thiele Optique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07812896728. Het bedrijf Thiele Optique bevindt zich op het adres: Rue Xavier De Bue 40; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Thiele Optique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thiele Optique is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thiele Optique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thiele Optique, openstaande posities, locatie van Thiele Optique op de kaart.

Thiele Optique is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thiele Optique, company assigned to the tax number BE07812896728. The company Thiele Optique is located at the address: Rue Xavier De Bue 40; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. Products created in Thiele Optique were not found.
The main activity of Thiele Optique is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thiele Optique is not available. You also can look at reviews of Thiele Optique, open positions, location of Thiele Optique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thiele Optique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thiele Optique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thiele Optique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thiele Optique, employees, financial statistics.