De Poorter Fitform

Contactgegevens De Poorter Fitform: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Poorter Fitform: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Poorter Fitform

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bogaardestraat 168; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 98 15 (+32-050 71 98 15) 050 71 98 15 (+32-050 71 98 15)

Fax (fax): 050 71 98 15 (+32-050 71 98 15) 050 71 98 15 (+32-050 71 98 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Poorter Fitform: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Poorter Fitform"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Poorter Fitform"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Poorter Fitform, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Poorter Fitform. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Poorter Fitform, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Poorter Fitform. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Poorter Fitform
Products information De Poorter Fitform

BTW identificatienummer (tax): BE02063476562
Ondernemingsnummer: 9868988037
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Fitness centres

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Poorter Fitform
(Get full report from official database of BE for De Poorter Fitform)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Poorter Fitform
Addition kinds of activities for De Poorter Fitform

09199903. Oesterschalen, baggeren | Oyster shells, dredging
35520107. Tekening frames, textiel | Drawing frames, textile
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
50469909. Taxi meters | Taxi meters
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij De Poorter Fitform: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Poorter Fitform: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Poorter Fitform. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Poorter Fitform. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Poetshulp met dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio groot Sint-Truiden

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van De Poorter Fitform in sociale netwerken
Look for responds of De Poorter Fitform in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Poorter Fitform. Laat een reactie achter voor De Poorter Fitform. De Poorter Fitform bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Poorter Fitform. Leave a respond for De Poorter Fitform. De Poorter Fitform on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Poorter Fitform op de google maps. Adres en contacten De Poorter Fitform
Location of De Poorter Fitform on the google maps. Address and contacts of De Poorter Fitform

Andere gerelateerde bedrijven als come De Poorter Fitform De Poorter Fitform: BEENHOUWERIJ MYNOR | FRANCIS ROBIN | FE. PARMENTIER & FLORIAN | Connecta NV | VANBECELAERE PHOTOGRAPHY

Other related companies as De Poorter Fitform: BEENHOUWERIJ MYNOR | FRANCIS ROBIN | FE. PARMENTIER & FLORIAN | Connecta NV | VANBECELAERE PHOTOGRAPHY

De Poorter Fitform is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Poorter Fitform, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02063476562. Het bedrijf De Poorter Fitform bevindt zich op het adres: Bogaardestraat 168; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 884,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Fitness centres.
De hoofdactiviteit van De Poorter Fitform is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Poorter Fitform is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Poorter Fitform, openstaande posities, locatie van De Poorter Fitform op de kaart.

De Poorter Fitform is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Poorter Fitform, company assigned to the tax number BE02063476562. The company De Poorter Fitform is located at the address: Bogaardestraat 168; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 884,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Fitness centres.
The main activity of De Poorter Fitform is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Poorter Fitform is not available. You also can look at reviews of De Poorter Fitform, open positions, location of De Poorter Fitform on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Poorter Fitform, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Poorter Fitform, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Poorter Fitform, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Poorter Fitform, employees, financial statistics.