Sels J

Contactgegevens Sels J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sels J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sels J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Plein 15; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 19 55 (+32-03 233 19 55) 03 233 19 55 (+32-03 233 19 55)

Fax (fax): 03 233 19 55 (+32-03 233 19 55) 03 233 19 55 (+32-03 233 19 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sels J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sels J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sels J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sels J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sels J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sels J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sels J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sels J
Products information Sels J

BTW identificatienummer (tax): BE06763702392
Ondernemingsnummer: 2177734375
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sels J
(Get full report from official database of BE for Sels J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sels J
Addition kinds of activities for Sels J

07820200. Grasdiensten | Lawn services
20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij Sels J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sels J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sels J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sels J. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van Sels J in sociale netwerken
Look for responds of Sels J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sels J. Laat een reactie achter voor Sels J. Sels J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sels J. Leave a respond for Sels J. Sels J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sels J op de google maps. Adres en contacten Sels J
Location of Sels J on the google maps. Address and contacts of Sels J

Andere gerelateerde bedrijven als come Sels J Sels J: FLBARSAMIAN DIAMONDS NV | CAUDRON N | VANMANSART MAISON | Paelinck J-P | GOLDEN SIDE

Other related companies as Sels J: FLBARSAMIAN DIAMONDS NV | CAUDRON N | VANMANSART MAISON | Paelinck J-P | GOLDEN SIDE

Sels J is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sels J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06763702392. Het bedrijf Sels J bevindt zich op het adres: Mechelse Plein 15; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Contact lenses.
De hoofdactiviteit van Sels J is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sels J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sels J, openstaande posities, locatie van Sels J op de kaart.

Sels J is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sels J, company assigned to the tax number BE06763702392. The company Sels J is located at the address: Mechelse Plein 15; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticians - Retail. List of products are Contact lenses.
The main activity of Sels J is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sels J is not available. You also can look at reviews of Sels J, open positions, location of Sels J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sels J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sels J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sels J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sels J, employees, financial statistics.