THEATERGEZ. BLAUW VIER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • THEATERGEZ. BLAUW VIER
Private companiesHealth Services • THEATERGEZ. BLAUW VIER

Contactgegevens THEATERGEZ. BLAUW VIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEATERGEZ. BLAUW VIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEATERGEZ. BLAUW VIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMGAARDSTRAAT 215; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32308191 32308191

Fax (fax): +32 (12) 509-34-46 +32 (12) 509-34-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEATERGEZ. BLAUW VIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEATERGEZ. BLAUW VIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEATERGEZ. BLAUW VIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEATERGEZ. BLAUW VIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEATERGEZ. BLAUW VIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEATERGEZ. BLAUW VIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEATERGEZ. BLAUW VIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEATERGEZ. BLAUW VIER
Products information THEATERGEZ. BLAUW VIER

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in THEATERGEZ. BLAUW VIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEATERGEZ. BLAUW VIER
(Get full report from official database of BE for THEATERGEZ. BLAUW VIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEATERGEZ. BLAUW VIER
Addition kinds of activities for THEATERGEZ. BLAUW VIER

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
508800. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
48220205. Telegraaf kabeldiensten, land of duikboot | Telegraph cable services, land or submarine
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service

Werken bij THEATERGEZ. BLAUW VIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEATERGEZ. BLAUW VIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEATERGEZ. BLAUW VIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEATERGEZ. BLAUW VIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van THEATERGEZ. BLAUW VIER in sociale netwerken
Look for responds of THEATERGEZ. BLAUW VIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEATERGEZ. BLAUW VIER. Laat een reactie achter voor THEATERGEZ. BLAUW VIER. THEATERGEZ. BLAUW VIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEATERGEZ. BLAUW VIER. Leave a respond for THEATERGEZ. BLAUW VIER. THEATERGEZ. BLAUW VIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEATERGEZ. BLAUW VIER op de google maps. Adres en contacten THEATERGEZ. BLAUW VIER
Location of THEATERGEZ. BLAUW VIER on the google maps. Address and contacts of THEATERGEZ. BLAUW VIER

Andere gerelateerde bedrijven als come THEATERGEZ. BLAUW VIER THEATERGEZ. BLAUW VIER: SBS | ROTABLOC | AMBERS | T.C. DE ZWALUW RUMST | MUS?E RURAL PLEIN AIR

Other related companies as THEATERGEZ. BLAUW VIER: SBS | ROTABLOC | AMBERS | T.C. DE ZWALUW RUMST | MUS?E RURAL PLEIN AIR

THEATERGEZ. BLAUW VIER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEATERGEZ. BLAUW VIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf THEATERGEZ. BLAUW VIER bevindt zich op het adres: BOOMGAARDSTRAAT 215; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in THEATERGEZ. BLAUW VIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEATERGEZ. BLAUW VIER is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEATERGEZ. BLAUW VIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEATERGEZ. BLAUW VIER, openstaande posities, locatie van THEATERGEZ. BLAUW VIER op de kaart.

THEATERGEZ. BLAUW VIER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEATERGEZ. BLAUW VIER, company assigned to the tax number BE08845611572. The company THEATERGEZ. BLAUW VIER is located at the address: BOOMGAARDSTRAAT 215; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in THEATERGEZ. BLAUW VIER were not found.
The main activity of THEATERGEZ. BLAUW VIER is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THEATERGEZ. BLAUW VIER is not available. You also can look at reviews of THEATERGEZ. BLAUW VIER, open positions, location of THEATERGEZ. BLAUW VIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEATERGEZ. BLAUW VIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEATERGEZ. BLAUW VIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEATERGEZ. BLAUW VIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEATERGEZ. BLAUW VIER, employees, financial statistics.