PAUL VAN STEENWINKEL

Contactgegevens PAUL VAN STEENWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VAN STEENWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VAN STEENWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBROOSSTEENWEG 185; 1981; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15616635 (+32-15616635) 15616635 (+32-15616635)

Fax (fax): +32 (14) 954-71-51 +32 (14) 954-71-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VAN STEENWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VAN STEENWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VAN STEENWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VAN STEENWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VAN STEENWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VAN STEENWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VAN STEENWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VAN STEENWINKEL
Products information PAUL VAN STEENWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE06814239501
Ondernemingsnummer: 5594482421
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VAN STEENWINKEL
(Get full report from official database of BE for PAUL VAN STEENWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VAN STEENWINKEL
Addition kinds of activities for PAUL VAN STEENWINKEL

8322. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
50399902. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
51990302. Cats | Cats
73891003. Switchboard operatie, private branch exchanges | Switchboard operation, private branch exchanges
73899958. Abonnementsverplichtingen: tijdschrift, krant, enz. | Subscription fulfillment services: magazine, newspaper, etc.
86219906. Professioneel standaarden review board | Professional standards review board
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij PAUL VAN STEENWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VAN STEENWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VAN STEENWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VAN STEENWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van PAUL VAN STEENWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VAN STEENWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VAN STEENWINKEL. Laat een reactie achter voor PAUL VAN STEENWINKEL. PAUL VAN STEENWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VAN STEENWINKEL. Leave a respond for PAUL VAN STEENWINKEL. PAUL VAN STEENWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VAN STEENWINKEL op de google maps. Adres en contacten PAUL VAN STEENWINKEL
Location of PAUL VAN STEENWINKEL on the google maps. Address and contacts of PAUL VAN STEENWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VAN STEENWINKEL PAUL VAN STEENWINKEL: FLDEWYNTER BVBA | Uve Gesellschaft Für Umwelt,Verkehr und Energie mbh | GARAGE SAMYN | ENSYSTA NV | LE PISTOLET

Other related companies as PAUL VAN STEENWINKEL: FLDEWYNTER BVBA | Uve Gesellschaft Für Umwelt,Verkehr und Energie mbh | GARAGE SAMYN | ENSYSTA NV | LE PISTOLET

PAUL VAN STEENWINKEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VAN STEENWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06814239501. Het bedrijf PAUL VAN STEENWINKEL bevindt zich op het adres: AMBROOSSTEENWEG 185; 1981; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van PAUL VAN STEENWINKEL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VAN STEENWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VAN STEENWINKEL, openstaande posities, locatie van PAUL VAN STEENWINKEL op de kaart.

PAUL VAN STEENWINKEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VAN STEENWINKEL, company assigned to the tax number BE06814239501. The company PAUL VAN STEENWINKEL is located at the address: AMBROOSSTEENWEG 185; 1981; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of PAUL VAN STEENWINKEL is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VAN STEENWINKEL is not available. You also can look at reviews of PAUL VAN STEENWINKEL, open positions, location of PAUL VAN STEENWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VAN STEENWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VAN STEENWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VAN STEENWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VAN STEENWINKEL, employees, financial statistics.