FLDEWYNTER BVBA

Contactgegevens FLDEWYNTER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEWYNTER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEWYNTER BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Kolvestr. 5 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-64-28 32-50-31-64-28

Fax (fax): 32-50-31-86-30 32-50-31-86-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEWYNTER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEWYNTER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEWYNTER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEWYNTER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEWYNTER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEWYNTER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEWYNTER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEWYNTER BVBA
Products information FLDEWYNTER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07789001464
Ondernemingsnummer: 2725128173
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLDEWYNTER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ring binders and files

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEWYNTER BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDEWYNTER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEWYNTER BVBA
Addition kinds of activities for FLDEWYNTER BVBA

01619904. Tuinderij | Market garden
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop

Werken bij FLDEWYNTER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEWYNTER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEWYNTER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEWYNTER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van FLDEWYNTER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDEWYNTER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEWYNTER BVBA. Laat een reactie achter voor FLDEWYNTER BVBA. FLDEWYNTER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEWYNTER BVBA. Leave a respond for FLDEWYNTER BVBA. FLDEWYNTER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEWYNTER BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDEWYNTER BVBA
Location of FLDEWYNTER BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDEWYNTER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEWYNTER BVBA FLDEWYNTER BVBA: COIFFURE NICOLAS | Van Hulle Luc | Christiaens Natuursteen BVBA | MARIE-ROSE SCHNACKERS | Au Bonheur Des Chiens

Other related companies as FLDEWYNTER BVBA: COIFFURE NICOLAS | Van Hulle Luc | Christiaens Natuursteen BVBA | MARIE-ROSE SCHNACKERS | Au Bonheur Des Chiens

FLDEWYNTER BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEWYNTER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789001464. Het bedrijf FLDEWYNTER BVBA bevindt zich op het adres: Kolvestr. 5 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ring binders and files. Producten gemaakt in FLDEWYNTER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEWYNTER BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEWYNTER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEWYNTER BVBA, openstaande posities, locatie van FLDEWYNTER BVBA op de kaart.

FLDEWYNTER BVBA is a company, that was registered 1995 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLDEWYNTER BVBA, company assigned to the tax number BE07789001464. The company FLDEWYNTER BVBA is located at the address: Kolvestr. 5 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ring binders and files. Products created in FLDEWYNTER BVBA were not found.
The main activity of FLDEWYNTER BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEWYNTER BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDEWYNTER BVBA, open positions, location of FLDEWYNTER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEWYNTER BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEWYNTER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEWYNTER BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEWYNTER BVBA, employees, financial statistics.