TRANSPORT BLUE EXPRESS

Contactgegevens TRANSPORT BLUE EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT BLUE EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT BLUE EXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALSTRAAT 7; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 37740279 (+32-37740279) 37740279 (+32-37740279)

Fax (fax): +32 (16) 983-54-68 +32 (16) 983-54-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT BLUE EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT BLUE EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT BLUE EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT BLUE EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT BLUE EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT BLUE EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT BLUE EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT BLUE EXPRESS
Products information TRANSPORT BLUE EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE01026641845
Ondernemingsnummer: 7172119140
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in TRANSPORT BLUE EXPRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg; Koerierbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT BLUE EXPRESS
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT BLUE EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT BLUE EXPRESS
Addition kinds of activities for TRANSPORT BLUE EXPRESS

343300. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
20769909. Tung olie | Tung oil
28690200. Olefins | Olefins
79970400. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
80110518. proctologist | Proctologist
80990101. Bloedbank | Blood bank

Werken bij TRANSPORT BLUE EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT BLUE EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT BLUE EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT BLUE EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT BLUE EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT BLUE EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT BLUE EXPRESS. Laat een reactie achter voor TRANSPORT BLUE EXPRESS. TRANSPORT BLUE EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT BLUE EXPRESS. Leave a respond for TRANSPORT BLUE EXPRESS. TRANSPORT BLUE EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT BLUE EXPRESS op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT BLUE EXPRESS
Location of TRANSPORT BLUE EXPRESS on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT BLUE EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT BLUE EXPRESS TRANSPORT BLUE EXPRESS: MARIA SMITS | VANWEDDINGEN | LUC VAN HECK | CENT. VOLWASSENENONDERW. | Duquesne Val茅rie

Other related companies as TRANSPORT BLUE EXPRESS: MARIA SMITS | VANWEDDINGEN | LUC VAN HECK | CENT. VOLWASSENENONDERW. | Duquesne Val茅rie

TRANSPORT BLUE EXPRESS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT BLUE EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01026641845. Het bedrijf TRANSPORT BLUE EXPRESS bevindt zich op het adres: WALSTRAAT 7; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg; Koerierbedrijven. Producten gemaakt in TRANSPORT BLUE EXPRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT BLUE EXPRESS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT BLUE EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT BLUE EXPRESS, openstaande posities, locatie van TRANSPORT BLUE EXPRESS op de kaart.

TRANSPORT BLUE EXPRESS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT BLUE EXPRESS, company assigned to the tax number BE01026641845. The company TRANSPORT BLUE EXPRESS is located at the address: WALSTRAAT 7; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Goederenvervoer over de weg; Koerierbedrijven. Products created in TRANSPORT BLUE EXPRESS were not found.
The main activity of TRANSPORT BLUE EXPRESS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT BLUE EXPRESS is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT BLUE EXPRESS, open positions, location of TRANSPORT BLUE EXPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT BLUE EXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT BLUE EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT BLUE EXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT BLUE EXPRESS, employees, financial statistics.